avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate marii

Activitate marii

Va multumesc tuturor pentru sfaturi! Miercuri voi ridica certificatul medico-legal si urmeaza sa vad daca ma incadrez la vatamare corporala sau la loviri si alte violente, cred ca nu mai am cand sa ajung la medicul de familie pana miercuri...nu prea pot sa alerg asa de colo colo ca e si fetita care are nevoie de mine ( buna aceasta solutie...voi demonstra prin reteta sau chitante).
Multumesc pentru raspuns!
Miercuri ma duc dupa rezultat la medicina legala, intre timp o sa trec pe la medicul de familie poate rezolv ceva, poate imi da trimitere la un specialist care sa imi elibereze o adeverinta, zic eu ca o sa imi foloseasca in instanta, insa nu sunt sigura, si nu stiu daca merita efortul:(..as vrea ca cea care mi-a facut asta sa plateasca cu inchisoarea daca ar fi posibil... insa am inteles ca se tine cont de cate zile de ingrijire medicala ai pe certificat ....vreau sa plateasca daune morale si sa nu mai lucreze cu oamenii.... astfel de persoane ar trebui sa stea la inchisoare nu in preajma oamenilor.
Buna ziua!
Ce pasi trebuie sa urmez ca sa pot sa ma separ de asociatie (asociatie de proprietari de 2 luni)?
Exista foarte multe neintelegeri cu administratora, acum cateva zile am vrut sa ii las o contestatie deoarece mi-a trecut mai multe persoane la intretinere si mai multi mcb de apa pe luna iunie ( presedintele e doar cu numele,]..deci nu ai cu cine sa vorbesti decat cu ea) si am fost data afara cu bataia, pentru faptele ei voi actiona in instanta insa pana la judecata vreau sa i se faca un control de la primarie (voi face plangere la primarie).... intre timp vreau sa ma separ de asociatie, va dati seama ca nu pot sa ma mai platesc la ea intretinerea. Cum pot sa fac acest lucru, ce demersuri ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat!
Buna ziua!
De cateva zile am fost vatamata corporal, pe langa vanataile si zgarieturile pe care le am si pentru care voi ridica saptamana viitoare un certificat medico-legal, ar mai fi ceva, am fetita de 7 luni si din ziua incidentului nu mai pot alapta. Poate acest lucru sa ma ajute in instanta???aveti idee ce specialist imi poate elibera un certificat pentru problema asta?....ginecolog???psihiatru??pediatru??
Medicul legist m-a repezit, asa cum se intampla la toate institutiile din Romania si am incercat sa ma concentrez la vanatai si zgarieturi, oricum nu stiu daca se putea exprima in acest sens.
Va multumesc!