dar copilul nu este pe numele meu, si exista un barem al venitului dupa care se da aceasta alocatie sau numai faptul ca s-a recasatorit a dus la pierderea acestui drept?
buna ziua ,am o ontrebare cu privire la alocatia monoparentala.sotia are un copil minor din alta casatorie de cateva luni s-a casatorit cu mine.acum intrebarea este daca isi va pierde dreptul la alocatia monoparentala?????
In sentinta de condamnare se face vorbire despre masura indisponibilizarii luate de politie ?
nu se face referire la autovehicul ,am vorbit cu organul de politie care s-a ocupat de caz si mi-a spus ca trebuie sa iau legatura cu procurorul care s-a ocupat ca sa elibereze o hotarare asupra autovehiculului
buna ziua.,am avut o problema cu un auto neinmatriculat si condus fara permis ,s-a terminat cazul am primit pedeapsa si acum cui trebuie sa ma adresez pt recuperarea autovehiculului?precizez ca a fost indisponibilizata la sediul politiei pe durata cercetarilor si nu este furata...multumesc mult!!!
am colaborat cu organele de urmarire penala ,nu am antecedente penale,fapta s-a intamplat acum 4 ani si abia acum am procesul de atunci m-am si insurat
buna ziua
am si o intrebare cu privire la pedepsele care se aplica celor ce nu isi vad de treaba lor:acum 4 ani am fost prins de organele de politie langa o masina pe care o cumparasem in aceeasi zi ,motorul nu functiona masina era parcat eu nici nu ma aflam la volanul acelei masini,problema e ca cel ce mi-a vandut masina a luat nr de inmatriculare in italia pt radiere eu am cumparat alte nr de romania cu scopul de a inmatricula vehiculul pe nr acelea grav e ca le-am si montat pe masina iar politistii cand au verificat numerele nu corespundea8u cu marca masinii .in fine mi-au facut dosar penal si acum trebuie sa ma prezint in instanta incadrarea juridica au facut-o si conducere fara permis a unuivehicul; fara numere si cu numere false.intrebarea mea este ce pedeapsa voi primi?????????????:((