avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate oachim nicoleta

Activitate oachim nicoleta

Răspuns la discuția executare silita
am facut mai multe tranzactii cu cardul daca totusi dansii au dreptate ce se intampla daca nu achit suma in cele 15 zile?
am primit acasa o somatie in legatura cu faptul ca am de restituit o sumain termen de 15 zile.suma respectiva reprezinta indemnizatia ptr.crestere copil pe care spun dansii ca mi-ar fi trimis-oin plus,deoarece concediu crestere copil se terminase.ce se intampla daca nu restitui acesti bani in termenul limita?adica mai exact ce inseamna executare silita in acest caz?
buna seara!imi pare sincer rau ca vam intrebat de mai multe ori un lucru, am unbebe mic si foarte energic care nu ma lasa sa ma concentrez.va multumesc din suflet pentru sfaturi si sa stiți ca am primit raspuns la scrisoare.am fost repusa in drepturi adica imediat ce am dus scrisoarea.
buna seara!am gasit pe forum un caz asemanator cu al meu, jn sensul ca era vorba despre refuzul unei repartii.persoana respectiva a fost sfatuita sa declare motivele refuzului.acest lucru se face varbal sau in scris?
dupa ce fac aceasta scrisoare si prin absurd nu rezolv nimic cum procedez?
buna seara!am fost la angajator și mi-a spus ca nu-l intereseaza motivele pentru care nu ma pot angaja si nu semneaza nimic.la ajofm le-am explicat conditiile de munca si programul dar mi-au raspuns ca nu-i intereseaza pe danșii acest lucru,nu este de competenta lor
buna ziua !am refuzat un loc de munca deoarece programul era foarte lung si cupridea si ture de noapte.conditiile de munca lasau de dorit( adica era bataie de joc)am un copil de 2 ani pe care nu-l pot lasa sigur, nu-mi permit o bona.mai pot beneficia de indemnizatia de șomaj in acest caz? se mai poate face ceva?:sorry: