avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate ga6riel

Activitate ga6riel

Datorita unor lacune legislative, observ cu tristete ca subiectul este cat se poate de sensibil astfel 8ncat sa primesc n8ste raspunsuri...

ga6riel a scris:

Buna ziua,
Vin si eu cu o intrebare.
Daca într-o unitate angajatoare sunt doua sau mai multe organizatii sindicale dintre care unul este reprezentativ, dispozitiile art. 130 alin 5 lit a si b din Legea 62/2011 privind dialogul social
"5) Tot la prima şedinţă de negociere părţile vor consemna în procesul-verbal următoarele: a) componenţa nominală a echipelor de negociere pentru fiecare parte, în baza unor împuterniciri scrise; b) nominalizarea persoanelor mandatate să semneze contractul colectiv de muncă;"
se refera si la imputernicirea data si de sindicatele nereprezentative in vederea validarii comisiei de negociere a sindicatelor sau doar a membrilor proprii ai sindicatului reprezentativ?

Buna ziua,
Vin si eu cu o intrebare.
Daca într-o unitate angajatoare sunt doua sau mai multe organizatii sindicale dintre care unul este reprezentativ, dispozitiile art. 130 alin 5 lit a si b din Legea 62/2011 privind dialogul social
"5) Tot la prima şedinţă de negociere părţile vor consemna în procesul-verbal următoarele: a) componenţa nominală a echipelor de negociere pentru fiecare parte, în baza unor împuterniciri scrise; b) nominalizarea persoanelor mandatate să semneze contractul colectiv de muncă;"
se refera si la imputernicirea data si de sindicatele nereprezentative in vederea validarii comisiei de negociere a sindicatelor sau doar a membrilor proprii ai sindicatului reprezentativ?
Va rog putina atentie la postarea mea...
in opinia-mi personala pentru prima speta (1) avem doua situatii: I. munca peste perioada normala de lucru saptamanala (perioada de activitate continua peste 5 zile, dar nu mai mult de 14 zile) si II. activitate normala de lucru de 5 zile sapatamanal, insa cu nerespectarea repausului saptamanal (48 ore consecutive);
in cea de a doua speta (2) avem de asemenea cateva situatii: I.suspendarea repausului saptamana de 48 pre consecutive; II. divizarea repausului saptamanal...
Buna ziua,
Sunt interesat de munca prestata in conformitate cu art.137 si art.138 Codul muncii
1. Daca muncesc de duminica pana sambata inclusiv (7 zile perioada de activitate continua ce nu depaseste 14 zile calendaristice), apoi beneficiez de 48 ore libere (repaus saptamanal), dupa care muncesc de marti pana sambata (perioada normala de activitate/saptamanala 5 zile) si primesc doar o zi libera (24 ore sau 36 dupa caz). *art.137 cm* - cum voi fi platit pentru aceasta activitate, intrucat nu am primit repausul saptamanal cumulat si nici cel conform?
2. daca muncesc de luni pana miercuri (3 zile) apoi primesc doar o zi libera (24 ore), dupa care muncesc de vineri pana luni (4 zile) pentru care primesc liber marti (24 ore), si mai muncesc de miercuri pana vineri (3 zile) pentru care primesc doua zile liber (48 ore). *art.138* - cum trebiuie sa fiu platit pentru munca prestata in zilele de sambata si duminica si cum trebuie sa fiu platit, dupa cum se observa pentru faptul ca-mi este suspendat repausul saptamanal fara a-mi fi compensat prin zile libere, si daca angajatorul organizeaza legal munca?
va multumesc anticipat.
Discuție Punct de lucru
Cum reusesc sa concesionez sau sa inchiriez de la Primaria sector 3, un spatiu pentru un punct de lucru, de productie cu vanzare?
Doresc sa fac acest lucru in preajma unor blocuri si daca este posibil si pe spatiul administrat cred, de asociatia de locatari a blocului in raza caruia se afla spatiul, in apropierea unei statii a mijloacelor de transport in comun, in zona unui bulevard.
Terenul este mare, dar eu am nevoie doar de vreo 25mp (5/5m).
pentru (mp): sindicalistul@yahoo.com