avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate geoden

Activitate geoden

O alta masina s.a băgat in depășire din sens opus mie , a trebuit să trag dreapta pt ca altfel ma loveam frontal cu masina in depășire, m.a furat nisipul si m.a aruncat in masina cealaltă. Poliția a zis ca vinovat moral nu suntem niciunul,dar trebuie in cazul încheierii unui proces verbal un vinovat, eu fiind cel care am lovit .
Asta urmeaza sa fac, dar e corect ca el să îmi ceara aceasta suma, in condițiile în care eu ii dau asigurarea?
Buna ziua! As dori si eu cateva sfaturi cu privire la un accident. Am avut un accident fara victime , in care vinovată am fost scoasă eu, am chemat poliția, iar in fata poliției partea vătămata a acceptat calea amiabilă. Cand am mers la asigurări partea vătămate mi.a cerut 1000 ron in afara de asigurare ca sa semneze si nu am fost de acord, eu am semnat pt cale amiabilă ,dar el nu. Ce trebuie facut mai departe?
Discuție Pista bicicleta
Buna ziua! As dori sa aflu in ce termeni se poate construi o pista de bicicleta, in condițiile în care trece prin dreptul a 4 vizualizări, o biserica, o terasă, 3 magazine pompe funebre si un magazin alimentar,iar strada are doar 2 sensuri de mers sau carei autorități ma pot adresa pentru a afla ce condiții se impun. Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un sfat !
buna ziua, as dori sa stiu si eu cat timp beneficiez de indemnizatia de nastere.
am nascut pe data de 8 aprilie 2010,iar dosarul l-am depus la 45 zile de la nastere.as dori sa stiu cand imi inceteaza acordarea acesteia
buna ziua, am si o nelamurire.
am cumparat in noiembrie 2011 o masina marca audi a4,1.6,benzina,an fabricatie 1998. a fost adusa din germania si inmatriculata in tara in decembrie 2010. am facut act de vanzare cumparare cu proprietarul.masina este inmatriculata in alt judet. ce acte sunt necesare pt a o inmatricula pe numele meu?
buna ziua,as dori sa stiu si eu cine trebuie sa elibereze certicatul de conformitate pt anvelope.vulcanizarea sau magazinul ce comercializeaza anvelopele?
mentionez k eu detin o vulcanizare si nu avem anvelope noi de vanzare. si o a doua intrebare este daca in cazul in care anvelopele sunt la mana a doua cine da certificatul?va multumesc
Discuție accident usor
pe data de 20 dec 2010,am pierdut controlu volanului din cauza poleiului si am avariat usor o masina parcata.am anuntat proprietarul,iar acesta mi-a zis ca o sa rezolvam cand vine el acasa.au trecut 4 zile si abia acum a luat legatura cu mine.care sunt procedurile in acest caz?