avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Activitate florin stefan

Activitate florin stefan

Răspuns la discuția probleme mostenire
va multumesc si sincer enorm
florin stefan a scris:

florin stefan a scris:

pai odata ce tatal meu a decedat mostenesc ...caci aici ar fi intrebarea care parte? si apoi revenind asupra raspunsului dumneavoastra ma poate dezmosteni mama ?
asta cred ca va incerca eu ma pot opune? sincer va spun ca prb i mi face oarecum greata de tot ceea ce reprezinta mama si fratele in situatia mea va rog sa mi scuza ti felul de a aborda discutia, problema in sine mia tulburat viata va multumesc anticipat ptr intelegere si astept poate i mi raspunde ti si la intrebarea de mai sus

florin stefan a scris:

pai odata ce tatal meu a decedat mostenesc ...caci aici ar fi intrebarea care parte si apoi revenind asupra raspunsului dumneavoastra ma poate dezmosteni mama ?
asta cred ca va incerca eu ma pot opune? sincer va spun ca prb i mi face oarecum greata de tot ceea ce reprezinta mama si fratele in situatia mea va rog sa mi scuza ti felul de a aborda discutia, problema in sine mia tulburat viata va multumesc anticipat ptr intelegere si astept poate i mi raspunde ti si la intrebarea de mai sus

pai odata ce tatal meu a decedat mostenesc ...caci aici ar fi intrebarea care parte si apoi revenind asupra raspunsului dumneavoastra ma poate dezmosteni mama ?
asta cred ca va incerca eu ma pot opune? sincer va spun ca prb i mi face oarecum greata de tot ceea ce reprezinta mama si fratele
Tatal meu a decedat in urma cu trei ani ,suntem doi frati si mama mea ,cu ei eu nu pot locui deoarece nu ne intelegem si vreau sa stiu cum se imparte un apartament si un teren ?ei locuiesc in acest apartament si cred ca singura metoda ar fi legea caci cale amiabila nu se poate ,eu sunt plecat de 7 ani din romania,am facut multe investitii in acea casa
si in prezent am venit in tara dar locuiesc in chirie. va multumesc
Răspuns la discuția ma poate ajuta cineva
nu mi a fost suspendat a fost retinut ca garantie ca voi plati amenda de trei sute de euro care a fost data pe nedrept si nu am de gand sa o platesc vreodata sunt roman in primul rand
Răspuns la discuția ma poate ajuta cineva
la multi ani va multumesc de raspuns revin cu o intrebare exista vre un mod de a le declara pierdute fara a fi incadrat la 292cp
mi a fost luat permisul de conducere si talonul in slovenia de un an ptr lipsa rogvinietei daca le dau pierdute sunt incadrat la fals si uz de fals normal trebuiau sa le trimeata dar nu sa iintamplat