avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate mival47

Activitate mival47

Răspuns la discuția Baza de calcul CM
Multumesc frumos!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! In situatia in care salariatii au schimbat angajatorul fara a avea intrerupere, iar vechiul angajator a pus la dispozitie baza de date pentru persoanele care au beneficiat de CM in ultimele 12 luni, este corect sa se preia baza de calcul a CM-urilor (ultimele 6 luni) din firma veche pe firma noua pentru ca angajatii care se afla in concediu medical sa poata beneficia de plata acestora.
Răspuns la discuția Cardul de sanatate
Multumesc frumos!
Buna ziua! Am si eu o nelamurire: mai este necesara adeverinta medicala eliberata de societate in conditiile existentei cardului de sanatate? Multumesc!
Din cate stiu activitatea soc. va fi in domeniul constructiilor (nu mi-a furnizat prea multe detalii). si se referea la calitatea de asociat, asociat unic sau administrator.
Multumesc frumos pt informatii
Buna seara!
Un pensionar pe caz de boala poate deschide o societate (srl)?
Multumesc
Buna ziua! Am o intrebare: o mamica de 21 de ani cu un copil de 3 ani si insarcinata in luna a 8-a, vaduva din aprilie 2011 poate beneficia de pensie de urmas (atat ea cat si copii)? Tatal avea o vechime in munca de 8 ani, absolvent de invatamant superior, fara examen de licenta.
Multumesc!
Răspuns la discuția revisal
Actele aditionale se inregistreaza in ziua in care isi produce efectele, doar contractul de munca se inregistreaza cu o zi inainte.
Discuție CCM 2011-2014
Stie cineva daca s-a publicat in Monitorul Oficial, Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014
cu ce salariu pot incheia un contract individual pentru muncitor necalificat? 670 sau 700? care este baza legala pentru 700?