avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate Dr,Oz

Activitate Dr,Oz

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
A renuntat o candidata la post! Cel/cea de pe pozitia 101 sa faca cerere de valorificare a rezultatului
Da asa este! Sunt trei probe si cel mai usor ar trebui sa reusim sa luam cele 2,5 puncte de la interviu si puncte la logica! Eu cel putin sunt convinsa ca voi putea face 70 de puncate, ca doar am mai facut de doua ori dar sa ajung la 80.....cam greu. Avem marele avantaj ca la examenul nostru nu cred ca vor fi un numar dublu de candidati cu peste 70 de puncte la testul juridic. Ar trebui sa profitam de lucrul asta si sa facem peste 70 de puncte la testul juridic. Apoi vechimea in specialitate si oratoria practicata atatia ani de zile ar trebui sa constituie un plus in a obtine un punctaj mare la interviu! Cred ca emotiile putem sa le mascam destul de bine desi si acum dupa atatia ani de practica tot le mai avem din cand in cand in fata instantelor! Spor la citit tuturor ca acum vine primavara!
Ce ne facem fratilor??? M-am uitat de curiozitate pe rezultatele de la INM si ...parca as renunta sa mai dau examen! Dau exemplu doi candidati care merita toata lauda, candidati a caror soarta a fost diferita asteptarilor oricarui ”cititor” de liste! Candidatul Criste de pe locul 200 a avut un inceput (cu mult mai bun decat al meu) de pe pozitia 342 cu 70 de puncte la testul de cunostinte juridice, apoi dupa rationamentul logic a urcat pe locul 291 dupa ce a rezolvat 70 de intrebari de logica.Dupa interviu ocupa locul 200 mult ravnit de toti candidatii. Bravo lui! Contracandidata Verde porneste de pe un loc bun 92 dupa ce a rezolvat testul juridic cu 79 de puncte apoi urca la pozitia 49 dupa examenul de logica rezolvand 76 de intrebari! Felicitari si ei ca merita! Ce oare s-a intamplat la interviu de obtine minimul 7,00 si a aruncat-o efectiv pe locul 221 fiind astfel respinsa????!!!!! Hmmmmm! Multa bafta si multa putere de munca ii urez pentru viitor fiindca stiu ce inseamna!
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
Bafta multa tuturor celor ce incep maine examenul interviului!
Astea, da noutati! Cu siguranta se va gandi si la noi recrutari! Multumim bobocell! In rest iti place noua profesie?
http:/www.csm1909.ro/linkuri/27_08_2012_51040_ro.PDF
S-ar parea ca in afara de ceea ce stim cu totii nu mai e nimic in plus de stiut! Totusi hotararea asta [ link extern ] !
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
Cand am scris ce am scris prima oara m-am bazat pe ceea ce era in trecut printr-o alta metoda de calcul. Apoi am reusit sa citesc din nou regulamentul redactat destul de prost pe site-ul csm! Abia se vede! Nici acum nu sunt sigur ca nu este vre-o conditie suplimentara! Oricum a durat ceva pana sa-ti exprimi tu parerea cu privire la greseala mea pe care am recunoscut-o ( daca o fi greseala) pana acum nu am vazut pe nimeni intrat cu 6 si ceva dar poate voi vedea acum!
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
Nici eu nu am vazut! Sper sa nu ne trezim cu surprize!
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
Incercati sa va calculati punctajul! Unii chiar daca obtin 2,5 puncte la interviu, prin adaugarea punctajului de pana acum nu ajung sa obtina nota 7,00 pentru a fi declarati admisi in situatia in care se vor incadra in cele 100 de locuri!