avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate agafite cristian

Activitate agafite cristian

Răspuns la discuția cale de acces
ceilalti vecini - doi la numar - au trecut in contract ca li s-a vandut si cate 13 din calea de acces . ; pracctic eu cred ca a fost vorba doar de o omisiune la notar , altfel nu-mi explic , mai ales ca mergand din aproape in aproape am descoperir ca fostul proprietar mai e si acum proprietar pe 13 din calea de acces chiar daca el a vandut ultima parcela acum 4 ani . dar acum ial de unde nu-i!
Răspuns la discuția cale de acces
la o adica eu cand merg la teren doar nu zbor ! numai ca asa mi-a spus un notar; daca nu am trecuta cota indiviza din drum nu-mi da aut de constr. asa o fi ??????
Răspuns la discuția cale de acces
problema e ca vechiul proprietar a vandut toate parcelele iar eu nu mai am de unde sa-l iau , dar , la naiba , in schita este trasata o parcela de 4m pe 93 m pe care scrie "cale acces " , si care duce exact la parcela mea . banuiesc ca a fost o scapare de la notar ca altfel omu nu a lasat cale de acces aiurea si care culmea sa duca doar la parcela mea . pare just nu ?
Discuție cale de acces
daca nu sa specificat pe contr. de vanz-cump . ca mi s-a vandut si calea de acces , desi ea este specificata pe schita , iar schita este parte integranta a contractului , pot obtine autorizatie de constructie? mentionez ca , calea de acces exista si pe teren , doar nu mi sa specificat in contract ca am si o cota indiviza din ea .