avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Activitate c mary

Activitate c mary

Mulțumesc!
Bună dimineața! Cu datorii la ANAF, în cazul în care intră salariul pe card,ce se poate face pentru a nu bloca întreg contul? Există pași în acest sens? Mulțumesc!
Bună ziua! Am o nelămurire... dacă m-ați putea ajuta...
Aș vrea să știu dacă masca de protecție este obligatorie pe stradă inclusiv în localitățile din scenariul verde. Pentru că eu am înțeles că nu. Alții spun că da.
O zi făină!
Buna seara! Voiam sa stiu daca exista vreo posibilitate pt a-i pune copilului meu un aparat dentar gratuit. Am auzit ca ar exista nu stiu ce portite de care nu stie toata lumea. Si...fiind foarte costisitoare...ma intrebam daca este adevarat. Si unde ma pot interesa,daca nu aici?
Va multumesc! O seara minunata!
:)
Discuție tarife avocati
inteleg ca variaza,dar cu aproximatie?1000,1500,2000 roni? mai mult?nu am absolut nici o idee. multumesc!
Discuție tarife avocati
am scris despre cazul meu acum cateva zile si ma intrebam cam cat m-ar costa toata treaba asta cu cererea custodiei copilului,pt a sti ce trebuie facut. ce am eu de facut,mai exact. sigur ca nu astept o suma fixa sau sigura,dar macar cu aproximatie. nu am absolut nici o idee. nu am fost pusa niciodata in situatia de a avea nevoie de un avocat. multimesc!
am trait 10 ani in concubinaj cu un barbat,acum 6 ani nascand un copil. dupa nenumaratele lui infidelitati si umilinte si in urma tratamentului violent verbal si,uneori,chiar fizic,in fata copilului,am decis sa-l parasesc. insa el insista ca nu-mi da copilul.amenintandu-ma chiar,stiind ca eu nu as pleca niciodata fara copil.mentionez ca am locuit in casa lui in tot acest timp,dar el nu a avut niciodata un serviciu.a luat copilul la doua dintre amantele lui,astfel afland eu despre acestea doua.el mai are un copil dintr-o casatorie anterioara,pe care l-au crescut parintii lui. ce sanse exista ca acest tata sa obtina custocia copilului? si eu pot pleca linistita din casa lui cu copilul,fara a avea probleme legale? i-am spus ca poate vedea copilul cand vrea,chiar sa stea o saptamana cu el,una cu mine. ma ameninta cu scandalurile cand ii spun ca nu se mai poate si vteau sa plec cu copilul. ce-i de facut in acest caz? multumesc!