Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate corneionica

Răspuns la discuția Ordinul A.N.R.S.C. 343/2010
multmesc frumos de raspuns
ma refer la blocuri intr-un cartier rezidential. Fiecare bloc are o centrala proprie si fiecare apartament plateste cat indica calorimetrul, insa problema este ca consumul cu partile comune nu poate fi contorizat deoarece nu exista un contor pentru asa ceva si ma gandeam dc am putea aplica prevederea ordinului 343 si anume sa se considere 30% din valoarea facturii pt spatiile comune. aceasta solutie provizorie fiind adoptata pana se vor monta contoare pe a inregistra consumul pt spatiile comune. Spun asta, pt ca ne-a venit o intretinere f mare, cu o valoare a gigacaloriei f mare si studiind un pic modul de gandire al adm in calculul acesteia, am obs ca el practic al luat in considerare doar consumul individual si nu si cel aferent spatiilor comune. Automat el a impartit factura totala la nr de GC consumati, rezultand o GC f mare si a inmultit cu consumul individual al fiecaruia. unde sunt spatiile comune? de aceea ma gandeam ca puteam propune sa adoptam solutia impusa de ordin pana la montarea contoarelor pt spatiile comune. De aceea am intrebat ce legislatie pot folosi.
multumesc frumos de raspuns. Insa ce legislatie am putea aplica in cazul nostru, in cartierele rezidentiale?
Buna ziua, am o mare nelamurire. Acest ordin se poate aplica si apartamentelor din cartierele rezidentiale?