avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate ionescugalbeni

Activitate ionescugalbeni

Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca am un contract de munca cu 8 ore pe zi ca si farmacist, acelasi angajator mai poate sa imi intocmeasca un alt contract de munca, cu 4 ore pe zi, pentru aceeasi functie? In acest fel, voi avea 12 ore pe zi. Unele persoane de la ITM, mi-au spus ca s-ar incalca prevederile legale cu privire la munca suplimentara. Este adevarat? Va multumesc.
s-a intocmit un proces verbal de contraventie si un proces verbal de control. In procesul verbal de control s-a precizat o alta data de efectuare a controlului decat in cel de contraventie. Problema este ca procesul verbal de contraventie si cel de control sunt doua acte administrative diferite. Intrebarea mea este:daca s-a gresit data in procesul verbal de control, acest lucru poate afecta in vreun fel valabilitatea procesului verbal de contraventie? Va multumesc!
Va rog sa-mi spuneti daca prezentarea unei date eronate intr-un proces verbal de contraventie, poate fi considerata o eroare materiala? De fapt, ce este considerat o eroare materiala in cuprinsul unui proces verbal de contraventie? Va multumesc anticipat!