avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate veveriza

Activitate veveriza

Penalități la întreținere pe anul 2023.
Eu nu am plătit întreținerea pe 4 luni de zile o sumă de 950 lei o persoană. Cu cât sunt penalizată? Cu 0,1% sau 0,2% . Vreau să specific că la fondul de rulment am 520 lei o singură persoană. Vă mulțumesc.
Un administrator are dreptul să pună împuternicire o altă persoană în locul lui ?
Administratorul a afișat Atestatul la avizier și surpriza mare că nu este el administratorul ci mama lui,Eu întotdeauna am crezut că este fiul administrator deoarece face totul în locul mamei mai bine de 15 ani. . Eu l-am întrebat: De ce este numele mamei ca administrator de bloc și nu este numele lui deoarece pe mama lui nu am văzut-o niciodată??? Știți ce mi-a răspuns: Am împuternicire și am dreptul să fac eu ca fiul ei ca administrator. As vrea să știu : Un administrator are dreptul la împuternicire???
Vă mulțumesc.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ricadinas ,eu locuiesc in Bucuresti si se face foarte simplu un Certificat de calificare profesionala -costa 600 lei -ma refer la administratorii existenti , cursul dureaza 2 luni de zile . Ricardinas ,aici vorbim de legi si de aceea se numeste avocatnet..ro - nu mergem pe mila sau pe cunostinte . Legea sa schimbat si trebuie respectata . Eu nu vreau sa iau locul nimanui dar sunt satula de hotie in tara noastra . Trebuiesc respectate legile . PUNCT.
Eu vorbesc de Bucuresti unde sunt foarte multi administratori cu calificare profesionala plus sunt si Firme . Legea este diversa acum si trebuie sa ai 12 clase cu Bacalaureat ,inainte un administrator de bloc avea 8 sau 10 clase .
Cursul de calificare profesionala de 720 ore se face la fortele de munca fara bani .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc mult pentru raspuns .
Bună ziua,în ianuarie 2021 administratorul de bloc a anunțat scris că nu-și reînnoiește Atestatul și că se retrage. Am ajuns în 2023 și nu vrea să arate Atestatul de Calificare profesionala . Președinta blocului a spus că trebuie el să îmi arate Certificatul de calificare profesională de administrator și că nu este treabă ei . Vroiam să știu cu noua lege 196/2018 administratorul normal trebuie să afișeze la bloc să vadă toată lumea nouă calificare profesională???
Multumesc,am fost de persoanà si au spus sà merg la Ministerul Sanatàtii.
Sunt un Operator Socio-Sanitar cu califica din Italia. As dori sà stiu unde pot merge per echivalarea si recunoasterea diplomei ??? Am fost la Ministerul Muncii si nu stiu, am fost la OAMGMAMR-Ordinul Asistentilor Medicali si nu stiu, am fost la Ministerul Invatamintului si Educatiei si habar nu au nici ei. Eu sunt norocoasà cà stau in Bucuresti si pot sà merg in stànga si dreapta altfel cine e din provincie ce face ???
Mà gàndeam sà dau un anut in ziar si sà ofer 100 euro,asa poate stie cineva sà mà indrepte pe calea cea bunà ??? Mai merg la Ministerul Sànàtàtii sà vàd dacà ei stiu ceva???:((