Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Declaratia de impunere o faceti dvs. , primaria nu are de unde sa cunoasca valoarea imobilelor in conditiile date ...
Asa cum am precizat anterior , asteptand acea "invitatie" de la primarie , riscati sa fie demolate ( pe banii dvs.) acele imobile (garaj cu mansarda) ...
Buna ziua !
In masura in care ati edificat acele contructii fara autorizatie de constructie nu stiu de ce mai agitati apele ... Intrati in legalitate intai si apoi rezolvati problema impozitarii ... in alte conditii se poate ajunge pana la demolarea contructiilor ridicate ilegal ... Totusi , data fiind speta , sunt convins ca , cu bunavointa ambelor parti , se poate ajunge la un consens ....
Impozitarea trebuie sa aibe la baza declaratia de impunere depusa de dvs. in acest sens ...
Depinde de cum a fost facut proiectul casei de locuit...daca acolo a fost inclus si garajul, autorizatia de constructie a casei este valabila si pentru garaj. Pe autorizatia de constructie a casei dvs. ce scrie?
Imi pare rau sa aud asta, dar sper ca luati masuri. Macar pe viitor, daca acum nu se mai poate...
Cunoasteti dvs toti avocatii sau macar majoritatea ca sa puteti sa generalizati?