Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
De ce nu ati actionat cu mai mult timp în urma?
Incercati sa mergeti la avocat cu actele ca sa vada daca se mai poate face ceva.
In penal ati ajuns se pare la capăt de drum.
Daca au fost falsificate semnaturile de acord ale proprietarilor faceti plangere la politie
Ar trebui facuta oala plangere penala pt falsificarea semnăturilor,plângere care chiar dacă durează ani pana se soluționeze va pune ceva presiune pe admin.societatii respective.Continuati cu sesizările la politie pt zhomotul produs mai ales în timpul orelor de odihnă și după ora 22.Mergeti la un av pt a discuta ce optiuni aveti de la obligarea antifonarii spatiului pana la o eventuala anulare a autorizațiilor de funcționare.
[/quot
In primul rând mulțumesc pentru răspuns , am făcut deja plângere penală și poliția a venit cu un răspuns in sensul ca au trecut 5 ani de la săvârșirea faptei și ca nu se poate se poate dovedi cine a comis falsul ( deși noi am dat declarație ca nu am semnat și nu recunoaștem semnătura sa dovedit ca este un fals dar nu se poate dovedi cine a falsificat acea semnătura ) prin urmare nu știu ce am putea face mai departe !?
In instanta puteti demonstra foarte usor incalcare dispozitiilor L nr 61/1991 republicata solicitand instantei proba cu inscrisuri prin care politia sa depuna copie dupa amenzile aplicate
Pai singura soluție viabilă e sa demonstrați în instanță că autorizația de la primărie e obținută cu acte false. Cereți anularea acelei autorizatii. Poliția nu e de folos.
Dacă și poliția e de partea lor, nu va rămâne decât să încercați în instanta. Angajați avocat.