Buna ziua, pentru un cetatean turc care este administratorul unei societati, si este platitor de CASS (in urma ridicarii dividendelor), poate in Turcia sa fie scutit de plata la efectuarea unor analize medicale?
Si daca DA care este procedura....
Buna ziua,
Locuiesc la bloc, si de cateva luni deasupra mea sa mutat un locatar tanar, care ma deranjeaza aproape in fiecare noapte.... am sunat de 2 ori politia (nu ia facut nimic probabil ia dat avertisment) ,am fost la usa la el am stat de vorba i am explicat ca noapte sa faca zgomot mai mic, dar el nu poate pentru ca nu lucreaza... ziua doarme iar noapte tipa,urla muzica tare, aseara am chemat din nou politia la ora 2 noapte , bineinteles ca nu ia facut nimic dar in schimb politisti mi au sugerat sa mi cumara dopuri de urechi asa nu o sa mai aud nimic.... va rog sa mi spuneti ce sa fac unde sa ma adresez ,ca respectvul sa se linisteasca.
Multumesc !
Buna ziua,
Vreau sa mi deschid un SRL Comert cu autovehicule ,achizitionate din tara cat si din afara ,ce autorizatii imi sunt necesare?
Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti ce ajutor social am daca am nascut al doilea copil, si nu am nici un venit .
Venit are soctul m,eu, un salariu minim pe economie si doresc sa mi comunicati daca pot beneficia de un ajutor si unde sa ma adresez.
.Multumesc!
vroiam sa stiu care este diferenta intre radiere la cerere si radierea definitiva....Multumesc!
Eu am scos masina de la impozit ,e vb de noul proprietar....
Buna ziua, doresc sa stiu care este diferenta intre radiere la cerere si radiere definitiva? am o masina care este radiata la cerere , pe care am vandut o, noul proprietar nu a mai inmatriculat masina pe numele lui decat a declarat o la impozite si taxe ,dupa ceva timp a dus o la un centru de dezmembrari unde sa intocmit certificatul de distrugere. Politia nu vrea sa radieze masina definitiv din circulatie pentru ca a fost radiata la cerere. Va rog sa mi spuneti daca este corect ce mi spun cei de la Politie, in conditiile in care nu pot scoate de la taxe si impozite masina. Va multumesc!
Buna ziua,
Am un proces verbal de control de la ITM Ploiesti, plus anexa de constatare si proces verbal de sistare oprire din functiune a echipamentelor de lucru pe toate documentele este gresit numele imputernicitului care a reprezentat societatea, se poate anula pv? Mentionez ca au facut copii la cartea de identitate .Multumesc
Pentru a ma intelege mai bine am sa expun problema mai in detaliu.
Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare cu firma X, in calitate de promitent comparator pentru care am platit un avans.La termenul stipulat in antecontract pentru incheierea contractului de vanzare cumparare,promitentul vanzator X s-a razgandit .L-am actionat in judecata pentru rezolutiunea antecontractului si am obtinut hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea.In perioada in care ne judecam firma x a instrainat bunul ce a facut obiectul antecontractului si a cerut lichidarea urmata de radiere in baza legii 31/1990. La acest moment am o hotarare definitiva si nu o pot pune in executare deorece debitorul X este radiat. Ce pot face pentru a-mi recupera creanta, pot promova o actiune pauliana?cum pot cere intoarcerea bunului in patrimoniul lui X daca X este radiat?
care este acest termen si cum se calculeaza