Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate madaz

Răspuns la discuția nelamurire
Asa credeam si eu ca exista aceasta lege.. daca poate cineva sa dea detalii despre si daca exista, astept un raspuns .
multumesc frumos pentru sfaturi va doresc o seara placuta
ce piedici as putea sa ii pun?, eu fiind concurenta
Discuție nelamurire
Se poate deschide in incinta unui liceu magazin ? Care doreste sa vanda produse tip fast food printre altele ?
Mai am cateva intrebari nelamurite:
1. Trebuie sa fac contract cu casa de pensii si casa de asigurari neaparat?
2. Am inteles ca mai trebuia sa dau niste declaratii la sfarsit de luna, dar nu am inteles in legatura cu ce si unde sa merg... si care sunt acelea ?Multumesc pt sfaturi tuturor.
Am deschis de aproape o saptamana o Intreprindere Individuala, principala activitate este comertul cu amanuntul a imbracamintei, textilelor si incaltamintei prin standuri, chioscuri si piete. Doresc sa ma indrumuti incontinuare ce mai trebuie sa fac , mi-am facut stampila am cumparat casa de marcat am ajuns si la finante mi-au spus ca am nevoie pt contabilitate de registru incasari si plati si registrul de invetar, le-am cumparat stampilat.. iar acuma ma simt blocat tot citesc peste tot diferite legi articole care nu ma duc nicaieri. Doresc sa imi raspundeti daca mai trebuie sa merg pe undeva, daca mai am nevoie de alte acte. Multumesc