avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate georgeclinciu

Activitate georgeclinciu

Va multumesc pentru raspunsuri si pentru amabilitate .
Multumesc pentru raspuns , asta inseamna ca dreptul de a conduc tot mi-as fost suspendat ? Si daca da pe ce perioada ?
H O T Ã R Ã ª T E În baza art 87 alin 1 din O.U.G nr 195 / 2002 cu aplicarea art 320/1 alin 7 C.pr.pen condamnă inculpatul CG, , la o pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală. În baza art 71 alin 2 C.penal interzice inculpatului drepturile prev. de art 64 lit a teza a II a, b C.penal pe durata prev de art 71 C.penal. În baza art 81 C.penal dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, fixând un termen de încercare, în baza art 82 C.penal, de 3 ani. În baza art 71 alin 5 C.penal pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei aplicate se suspendă şi executarea pedepsei accesorii. Atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art 83 C.penal. În baza art 191 alin 1 C.pr.pen obligă inculpatul să plătească suma de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, în acestea fiind incluse şi cheltuielile judiciare reprezentând onorariu apărător oficiu, conform art 189 alin 1 C.pr.pen. Cu drept de recurs în 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 16.05.2012. Preşedinte

Nu inteleg care e treaba cu articolul 71 alin C . Care ar fi aceste pedepse ?
Am inteles ca dupa un an pot sa imi "curat " cazierul , nu mai stiu exact cum se numeste procedura . Imi puteti da mai multe detalii ?
Buna ziua ,

Am si eu o intrebare . Acum cateva zile m-a oprit un echipaj , am dat testul etilotest si 0.72 Alcool pur in aerul expirat . Intrebarea mea este care ar fi solutiile pentru a obtine numai o amenda penala , fara sa se consemneze la cazier . Multumesc !