avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Activitate stefania5

Activitate stefania5

Discuție decret
Am auzit ca s-ar da un decret prin octombrie sau noiembrie prin care s-ar miscora anul de inchisoare de la 8 luni la 6 luni.
Stie cineva ceva? A mai auzit cineva acest lucru?
Va rog sa imi raspundeti!
Răspuns la discuția casarea
Mihail-Mihai a scris:

din ceea ce ati scris nu se poate formula o opinie. trebuie sa scrieti tot dispozitivul instantei pentru a formula o concluzie clara.



In primul rand multumesc, pentru ca mi-ati acordat cateva minute din timpul dvs pretios. In al doilea rand, nestiind ce inseamna dispozitivul instantei, am cautat pe internet si am aflat ca dispozitivul este ultima parte a hotărârii şi cuprinde soluţia propriu-zisă pronunţată de către instanţa de judecată cu prilejul deliberării, fiind o reproducere a minutei. Eu ce am scris despre dosar am aflat de pe intenet de pe site-ul www.scj.ro, acolo afisandu-se datele mentionate de mine. Altceva acasa nu mi-a ajuns in legatura cu sentinta finala iar din pacate avocatul care a condus cazul nu ma prea ajuta zicandu-mi ca nu se mai poate face nimic chiar daca avocatii celorlati inculpati merg mai departe. Mai trebuie sa mentionez si faptul ca ei sunt acuzati de tentativa de omor, dar inainte de a se da acesta sentinta erau acuzati de vatamare corporala grava.Acum pesepsa care o va ispasii va fi de 5 ani.
Va rog din inima sa ma ajutati, sunt disperata si sfasiata de durere. Va multumesc!
Discuție casarea
s-a dat urmatoarea solutie : Admite recursurile declarate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel P şi de partea civilă V.I împotriva deciziei penale nr.....din ...mai ..... a Curţii de Apel P, Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, privind pe inculpaţii A .A, A G , ª.F.şi P.C., iar la detalii este scris cu casare.

Va rog din suflet sa imi explicati ce inseamna fara termeni juridici.Inculpatii fiind deja la inchisoare. Mi s-a mai zis si despre o revizuire de dosar? Se mai poate face ceva? Va rog sa imi raspundeti.