avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate eugen_40

Activitate eugen_40

Si ce trebuie sa fac pentru a sterge amenda de la fiscal?

Gabriela Pintea a scris:

eugen_40 a scris:
comunicarea care am primit-o acasa nu este semnata nici de presedintele de sedinta si nici de grefier!

Aşa trebuie să primiţi. Părţile primesc doar copii ale hotărârilor judecătoreşti. Cele două exemplare originale ale unei hotărâri judecătoreşti se ataşează una la dosar, iar cealaltă la mapa de hotărâri a instanţei. Doar exemplarele originale sunt semnate.

ACELASI LUCRU L-AM PATIT SI EU!AM LEGALIZAT HOTARAREA DUPA CARE AM TRIMIS-O PRIN FAX! N-AM MAI PRIMIT NIMIC DE ATUNCI! SUCCES!

polloctav a scris:

Legalizati sentinta primita, daca CNADNR-ul nu a declarat recurs (ceea ce ma indoiesc ca nu a facut) si abia apoi o puteti trimite aratand ca nu mai datorati sumele cerute....Poate ca notiifcarea se refera la circulatia fara rovinieta la o alta data, ulterioara celei pentru care ati formulat contestatia care s-a judecat.....atunci trebuie facuta o noua contestatie in care arati si faptul ca ti mai fost sanctionat anterior si s-a pronuntat sentinta "x"....success.

Discuție Vanzare auto
Am vandut in 2010 un auto cu chitanta de mina si in prezenta unui martor,ulterior i-am dat si actele masinii,crtificatul fiscal si am facut si actul de vinzare -cumparare!DE CE doamna de la primarie nu a scos masina de la impozit? Dupa aceea am mai primit si o amenda de rovignieta pe care am contestat-o in instanta si mi s-a dat castig de cauza!Doar ca acasa am primit o copie dupa hotararea judecatoreasca nesemnata sau inregistrata,pe care d-na nu vrea sa oia in cosiderare!Ce pot face?
buna ziua! am contestat in instanta ,o amenda contraventionala pentru lipsa rovignieta!pentru un auto care l-am vindut!contestatia s-a judecat intr-o singura sedinta,in care am avut castig de cauza!comunicarea care am primit-o acasa nu este semnata nici de presedintele de sedinta si nici de grefier! intre timp am primit din partea autoritatii care administreaza drumurile nationale si autostrazile,o notificare ca in termen de 5 zile sa achit 28 de euro!daca le trimit prin fax copia de la sedinta de contestare este in regula? va multumesc!
vreau sa stiu daca sotia proprietarului terenului,care este decedat,poate vinde un teren intravilan!care sunt conditiile? va multumesc!
buna seara! pentru o masina care am dovedit in instanta ca am vandut-o, am primit amenda de la cnadr ,iar dupa primul termen am primit confirmarea ca nu trebuie s-o platesc,dar cnadr-ul a avut drept de recurs 2 saptamani!nu stiu daca au facut acest lucru;ce trebuie sa fac ca sa obtin hotararea definitiva?va multumesc!
vreau sa stiu daca cineva a trecut prin asa ceva!am vindut auto iar respectivul n-a facut transcrierea in termen de 30 de zile,fapt care a dus la primirea unui pvcc ptr. lipsa rovinieta!ce a-ti facut? mentionez ca am facut deja contestatie la judecatoria pe raza careia s-a intimplat, trimitind acolo copii de pe cvcc,act de vinzare-cumparare,chitanta de mina semnata si de doi martori! va multumesc anticipat!
Nu am radiat-o, pentru ca cea de la administratia financiara a refuzat acest lucru pe motiv ca actul de vinzare-cumparare nu este valabil,fara stampila si semnatura celor de la inmatriculari!Ceea ce este absurd ! Un prieten a cumparat o masina din Ploiesti,iar cel care a vindut-o si-a radiat-o fiscal imediat,fara nici o problema!
de ce ,daca am vindut masina,sunt sanctionat pentru lipsa rovinietei cind MASINA,utilizeaza amaritele astea de DN-uri?