Buna ziua.
Am luat o catelusa, bichon havanez,de acum 5 luni.De mai bine de o luna...nu mai am trai in scara cu vecinii binevoitoriX-(.Mentionez ca locuiesc intr-un bloc de 4 etaje,unde nu exista o asociatie de locatari, datorita mosilor si babelor cu care nu te poti intelege#-o.Catelusa mea nu este agresiva...nu latra pe scara...nu face galagie in casa.....singura ei vina este ca acum.. vreo 2 luni,nu a mai rezistat si a scapat un pipi in scara,lucru vazut de o baba:slap:.Eu am certat-o si am urcat imediat in apartament (locuiesc la etaul 4:rolleyes: si patania s-a intamplat pe la etajul 2) , am luat galeata cu mopul si am curatat mizeria...lucru pe care acea baba nu l-a mai vazutX-(.Ei, de atunci,a impanzit in tot blocul ca pentru toate mizeriile care apar in scara, catelusa mea este responsabila.Mentionez ca in spatele blocului meu este o mare crescatorie de pisici..si..mai mult...sunt si maidanezi care circula ca la ei acasa...blocul in care locuiesc nu este dotat cu interfon...si usile stau deschise de la intrarea in bloc pana la etajul patru...si ziua si noaptea.Am fost amenintata de niste babe,ca vor merge si vor face reclamatie la directia de sanatate publica, dar nu au nici o dovada ca mizeriile facute in scara sunt de la catelul meu,in plus nici nu au de unde sa aiba acea dovada.Scoasa din minti de istericalele lor,le-am sugerat sa ia o proba de "caca"si una de pipi,din scara blocului si sa le duca la analize pentru a se convinge:yes:.Este adevarat ca sunt singura persoana din bloc...ce am caine(sunt alti vecini care au pisici)...dar asta inseamna ca toti rahatii care apar in scara sunt de la catelul meu?Spuneti-mi va rog,in ce masura imi pot face reclamatie si unde , si in ce masura li s-ar da dreptate.Exista vreo lege?ceva?:help:Multumesc frumos.