avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate bobykremer

Activitate bobykremer

buna, eu mi-am recunoscut vina la politie, dar domnul a depus plangere penala impotriva mea ptr. vatamare corporala din culpa. Ne-am intalnit ptr.o intelegere amiabila, dar domnul mi-a spus ca daca nu ii dau suma de 5000euro va face tot posibilul sa obtina de la IML cat mai multe zile de ingrijiri medicale peste cele 12-14 cate i-au fost date initial. Eu nu am posibilitatea sa ii dau aceasta suma de bani, si el nu accepta o suma mai mica. In cazul deeciziei instantei de a-l despagubi, cine va suporta aceasta despagubire eu sau RCA-ul?
Buna ,

Am o mare nelamurire cu consecintele unui accident rutier cu vatamare corporala in care am fost implicat, dar vreau sa incep prin a va spune cum s-a intamplat.
Circuland pe o strada cu 2 benzi pe fiecare directie de mers si dorind sa trec de pe banda 1 ( care era ocupata de masini parcate) pe banda 2 , asigurandu'ma usor am intra pe banda 2 unde am intrat in coliziune cu un alt autovehicul. Avariile masinilor au fost usoare, dar pasagerul din cealalta masina a dat cu capul de parbriz si are o plaga taiata . La spital domnul respectiv a fost cusut cu 11 copci si externat 2 ore mai tarziu.Concluzia politiei a fost neasigurare la trecerea de pe o banda pe cealalta.
De la medicul legist a primit ingrijiri medicale 12-14 zile .Am vrut sa ma inteleg cu el pe cale amiabila dar domnul respectiv imi cere 5000 de euro pentru a-si retrage plangerea penala, eu nu am de unde sa ii dau atatia bani.

Intrebarile mele sunt: daca ajung in judecata ce pot sa patesc? si daca poate sa imi ceara daune morale si alti bani? ce repercursiuni vor avea aceste 12-14 zile de ingrijire medicale asupra mea ajungand in judecata cu el?