Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
- Pot sa ma constitui parte civila in instanta pentru a fi despagubita cu daune morale si materiale de catre politistii care au aminat dosarul si nu a lucrat in el?
- Am facut o plangere la amticoruptie impotriva politistilor de la candianu popescu care se ocupa de caz. Este bine?
- Nu pot sa ii dau pe politisti in judecata sa imi plateasca daunele provocate in urma furtului, pentru ca nu si-au facut meseria si tine dosarul blocat si ascuns?
- In actele de drept ale masini este un Bulgar proprietar iar eu am facut doar act de vanzare-cumparare, iar asigurarea este RCA.
dar ma suna cu numar ascuns?iar cand am cerut motivul ..nu mi l-a expus . Este legal sa nu-mi spuna motivul pentru care sunt chemat ?
"Frate, frate, dar branza-i pe bani..." - parca asa suna o vorba din batrani.... Asadar, pentru linistea dvs. si a familiei dvs. puteti sa o actionati pe sora dvs. in judecata, cerand iesirea din indiviziune, si pretentia de a vi se atribui dvs. cota parte a sururii, deoarece este unica locuinta de care dispuneti. In aceasta cerere, mentionati expres care a fost situatia de fapt la momentul la care ati achizitionat apartamentul, si faptul ca dvs. ati locuit in permanenta cu familia in acel apartament nemaiavand in acest timp si o alta locuinta.
Descrieti si situatia surorii dvs , unde a locuit in toata aceasta perioada, de unde a avut banii, cat si cat a platit pentru cota sa, cosiderand ca aceasta (cota dansei) era evaluata la 1200 lei, iar a dvs. a fost evaluata la 2800lei.
Pe langa martori, cereti si o expertiza imobiliara tehnica pentru a dovedi toate imbunatatirile pe care le-ati facut. Astfel, puteti dovedi valoarea investitiilor pe care o estimati in cuantum de 10.000 Euro, suma dovedita cu facturi si chitante.
In baza acestora, instanta va poate da castig de cauza atribuindu-va apartamentul, calculand astfel o sulta pe care ar trebui sa o platiti surorii dvs.
Nu bagati in seama amenintarile surorii dvs. Nu poate sa faca ea ce vrea, doar pt faptul ca este coindivizar cu dvs. In asemenea spete, instanta da intaietate celui care locuieste in imobilul dispus, tinand cont si de faptul ca dvs. ati locuit neintrerupt in acesta din 1997.
Pentru aceasta actiune, va recomand sa contactati un avocat, iar fara lipsa de modestie si din proprie experienta, fiti atenta ca acesta(avocatul) sa atinga sugestiille pe care mi le-am permis sa vi le expun mai sus.