avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Activitate A-M

Activitate A-M

Răspuns la discuția Retragre plangere penala
Cei de la politie au zis ca ii da nr de la dosar si in caz d eceva sa aiba nr si sa se vada ulterior ce e de facut. Cel mai bine este sa mearga si sa spuna ...ca de ceva timp nu o mai ameninta si sa mearga mai departe si la inatoarcerea "inculpatei'' sa se vada ce se decide.
La cate o facut aceasta persoana nu prea merita si acuma are un dosar cu 60 de pagini cu cate a facut si parintii 'MIhaelei ''au fost terorizati telefonic noapte de noapte (la 3 dim ) si tatal acesteia a ajuns la urgente cu criza de inima...are acte si totul de la spital si noaptea cum o sunat .tot.
Sunt prea multe dovezi ...in caz de ceva poate sa ataseze si aceste intamplari -hartuieli ?pacat ca sunt prea multe dovezi.
Multumesc mult.
Buna ziua,
daca cineva "MIHAELA'' a facut o plangere penala (acum o luna si ceva) impotriva unei persoane ''IULIANA'' care o ameninta,o suna continuu,a facut anunturi false cu numele ei, a spart adresa de corespondeta , a insultat pe strada etc. si cei de la politie vor sa trimita mai departe dosarul,dar inculpata ''IULIANA'' nu o mai hartuieste si nu o mai ameninta de doua saptamani si crede ca apele sunt mai limpezi. Acuma ''MIHAELA'' vrea sa-si retraga plangere ,dar ce face in cazul in care '' IULIANA '' revine la vechiurile insulte si amenintari?Faza e ca ''IULIANA'' este plecata din tara acuma si revine peste cateva luni-1 an.
Ce se poate faceX-( daca la intoarcere revine cu amenintarile ca vrea sa omoare si altele?
Ce trebuie facut?
Cum sa formuleze plangerea de retragere , dar totusi sa ramana valabila in caz ca la intoarcere se leaga iar de ''MIHAELA''.

Multumesc.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
buna,]
ex se da pe data de 07.10.2011 -proba eliminatorie si pe data de 17 oct. incepe ex.la drept civil ... vedeti mai multe ep unbr.ro.
oricum ex. de anul acesta este EXTREM DE GREU SI SUNT SUBIECTE PT. PROFESIA DE JUDECATOR ...NICI PE DEPARTE PT. UN AVOCAT STAGIAR.
Domnii care au gandit acest ex. anumit au facut X-( sa intre cate 5-7 /candidati pe judet ...precum a fost si anul trecut. Asa subiecte nu au fost niciodata si mi se pare penibil . Sunt de acord ca tre sa inveti ,dar nu poti sa rezolvi ceva (adika spete) daca nu ai practica..
Spor la invatat
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
buna,
am auzit un zvon zilele acestea in leg. cu data examenului si mai exacta este jumatatea lunii noiembrie .