avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate marcela_29

Activitate marcela_29

Răspuns la discuția PROBLEMA CONTRACT DE COMODAT
Contractul de comodat a expirat acum 4 luni, eu in aceste luni avand activitate in acte pe respectiva adresa...eu aici ma intreb daca sunt probleme


Răspuns la discuția PROBLEMA CONTRACT DE COMODAT
Abia din august voi avea sediu social si nu pot fi inregistrata cu declarati 112 (referitoare la taxele si impozitele salariale) pentru ca figurez cu sediul expirat.
Care sunt riscurile ca am o discontinuitate pe sediul social de 5 luni (4 din urma plus luna iulie).

Multumesc mult
Răspuns la discuția PROBLEMA CONTRACT DE COMODAT
Imi pun problema pentru cele 4 luni din urma in care eu faptic nu am avut sediu social. Contractul de comodat a expirat acum 4 luni, eu in aceste luni avand activitate in acte pe respectiva adresa.
Buna ziua,

Ma numesc Marcela si ma aflu in urmatoarea situatie.
Anul trecut am infiintat un SRL, am incheiat un contract de comodat despre care la vremea respectiva avocatul meu m-a instiintat ca este pe 2 ani. Greseala mea a fost ca nu am verificat actul respectiv. Cu cateva zile in urma am aflat de la contabila ca mi-a expirat contractul de comodat in urma cu 4 luni (contractul era doar pe 1 an). Am contactat persoana cu care am incheiat contractul de comodat pentru a-l prelungi macar pe lunile in care aveam activitate pe sediul respectiv, insa proprietarul nu a mai dorit prelungirea contractului de comodat.

Cum pot fi in legalitate cu lunile din urma, tinand cont ca abia in luna august voi avea un nou sediu social?!

Va rog sa ma sfatuiti in aceasta problema, ce demersuri ar trebui sa fac?!

Multumesc anticipat
Marcela