avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate marin123

Activitate marin123

Răspuns la discuția Pauza de tigara
Nu ma intereseaza un nume anume pentru acea pauza, fie ca-i de tigara, de cafea sau de mers la toaleta. Oricum, din cate am inteles, nu exista asa ceva in Regulament, asta e o pauza luata la bunul simt.

Intrebarea mea era de ce nefumatorii nu-si pot lua asemenea pauze. Un fumator nu poate sta o ora intreaga pe scaun fara sa fumeze, pentru ca are anumite nevoi, dar un nefumator n-are asemenea dorinte, deci trebuie sa stea 10 ore pe zi pe scaun, fara sa se miste?
Dar asta cred ca depinde intr-o mare masura de seful direct... #-o
Discuție Pauza de tigara
Buna ziua,

Am citit un post de prin iunie 2009, "Pauza de tigara reglementata legal?", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate.

Nu am nimic impotriva pauzelor luate de colegii mei fumatori (eu nu fumez), dar as fi curios de ce superiorii nu acorda aceleasi pauze si nefumatorilor. Mi s-a intamplat de mai multe ori sa aud intrebarea "Tu unde pleci, ca doar tu nu fumezi?", cand m-am ridicat si eu de la birou pentru a merge in acele pauze.

Este specificat clar pe undeva ca se acorda pauze NUMAI pentru fumat? De ce eu, ca nefumator, nu-mi pot lua o pauza de cinci minute, in care sa discut cu colegii, iar apoi sa ma intorc la munca?
Ce se poate face in cazuri din acestea? Sa ne apucam cu toti de fumat?