avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta_blu

Activitate nicoleta_blu

Răspuns la discuția revisal
Am inteles, speram sa fie mai simplu.

Va multumesc tare mult pentru raspuns!
Răspuns la discuția revisal
Am foarte multe incetari, daca introduc salariatii activi si din cei incetati doar pe cei la care trebuie sa fac corectie?

Va multumesc!
Discuție revisal
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Folosesc saga pentru salarii si pentru tinerea registrului electronic. In urma unui control am aflat ca se trimite eronat data de incetare a CIM-ului (data de incetare=ultima zi de munca) si mi s-a dat ca masura sa fac corectie in revisal. Saga nu are optiunea de corectie. O sa inregistrez firma in aplicatia celor de la ITM. Intrebarea mea este: trebuie sa inregistrez totii salariatii sau este corect daca inregistrez doar contractele cu probleme si trimit revisalul?
Răspuns la discuția adeverinta venit pentru CIC
multumesc tare mult pentru raspuns

Este vorba despre o fosta angajata, a incetat in timpul sarcinii. Se incadreaza in prima categorie.
Multumesc!
Buna ziua,

Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa completez pe o adeverinta de venit a unei foste angajate care isi depune dosarul pentru CIC la sectiunea "avand in institutia noastra calitatea de....". Este corect daca scriu "fosta angajata cu CIM pe perioada nedeterminata de la data de......"?
Va multumesc!
Răspuns la discuția somaj si sarcina
Va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția somaj si sarcina
"4. - Concediile medicale, concediul de maternitate si CCC suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa expirarea fiecaruia din aceste concedii.
- Asadar prin concedii medicale puteti "prelungi" perioada de somaj pana veti intra in concediul de maternitate si apoi in CCC."

As mai avea nevoie de o lamurire, e o situatie ipotetica: daca la 5 luni de sarcina se termina perioada de somaj, ma angajez fara pauza intre ultima zi de somaj si prima de munca intrunesc conditiile de intrare in CCC? Adeverinta cu veniturile pe ultimele 12 luni se completeaza pe de o parte de catre firma angajatoare si a doua de la Agentia de somaj/primarie?

Va multumesc!
Răspuns la discuția somaj si sarcina
Va multumesc tare mult pentru informatiile detaliate pe care mi le-ati furnizat
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca se poate: este prima luna in care iau somaj si am aflat ca sunt insarcinata (3 saptamani). Ce pot face dupa terminarea celor 6 luni de somaj pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil?

Va multumesc!
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un model de notificare/informare pentru salariatii unei societati care si-a schimbat denumirea. Mentionez ca s-a scimbat doar numele.

Va multumesc!