Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate ContSters225375

adutescu a scris:

red98 a scris:

Parerea mea este ...si mai mult ca sigur este si un personal acolo care sigur ii va da scrisoarea daca nu e bine pusa la numarul 4 o vor trimite la administratie cei de acolo.

Cam multa siguranta pentru o parere...pe ce va bazati? Daca mergem pe educatia noastra, de domni, si aplicam acelasi silogism, inseamna ca daca nu e bine pusa la numarul 6 o vor trimite detinutii la administratie? cei de acolo sau de dincolo... sau invers...

Era vorba de numarul 4 acolo este penitenciarul unde se afla detinutii iar acolo bineinteles ca se afla si un personal scrisoarea ar trebui pusa la numarul 4!Parerea mea!Eu consider ca daca e trimisa scrisoarea la numarul 4 adica la penitenciarul unde se afla detinutii si daca nu e trimisa corect personalul adica politia nu va arunca scrisoarea o vor duce la administratie la numarul 6!Aici e vorba de o parere sau sugestie daca nu avem nu raspundem!Prerile astea cum ca e subiectul de Caragiale nu ar trebui date e vorba de bun simt!La asta m.am referit!
Ce raspunsuri frumoase au domnii se vede educatia.Parerea mea este sa o trimiteti la numarul 4 acolo sunt detinutii si mai mult ca sigur este si un personal acolo care sigur ii va da scrisoarea daca nu e bine pusa la numarul 4 o vor trimite la administratie cei de acolo.Succes.
Discuție Buna
Va rog sa ma ajutati am nevoie de avocat roman in elvetia Am gasit la casa romanilor pe net dar doamna camelia costea nu se ocupa de penale doamna ama multhalter e in concediu iar ana detwiller la fel va rog sa ma ajutati.Multumesc