Am asigurare , complexa la locuinta , dar pentru ca vecina ma inunda de atata timp eu nu-mi fac imbunatatiri in baie,iar suma data de casa de asigurari ma gandeam ca in conformitate cu codul penal este distrugere intentionata , are niste gauri in peretii de la baia ei , de cite ori incerc sa vand apartamentul arunca cu mizerie pe pereti si apa se scurge la mine , mai mult si-a luat un ciine pe care il tine in baie , spala mizeria ciinelui si aceasta curge pe peretii mei , punindune mie si mamel mele sanatatea in pericol .Mentionez ca pe acest perete am instalatia electrica pe care nu o mai pot utiliza , intrucit a facut scurt circuit cind a facut becul explozie de la apa care se scurgea , am avut noroc ca am scapat fara sa fiu electrocutata , tocmai ma spalam pe dinti , norocul meu a fost ca stateam putin aplecata deasupra chiuvetei altfel cioburile de la bec ma puteu orbi.Unde pot sa fac o plingere penala pentru distrugerea proprietatii private , atentat la sanatatea si viata mea si a mamei mele care are 76 ani , sincer imi este frica sa nu o gasesc electrocutata in baie , mai uita si apasa pe intrerupator ,curgind apa in permanenenta nu pot sa repar instalatia electrica.
pot sa depun plingere penala vecinei mele de la etajul 1 , aceasta ma inunda de 4 ani , am martori , politistii din comuna , fotografii cu distrugerea baii la date si ani diferiti si alti martori care au vazut