avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Activitate rfanel

Activitate rfanel

Buna ziua! Caut un avocat specializat in pensii militare. Va multumesc!
Sunt indeplinite si conditiile de anulare a pvcc ?
Buna ziua ! Am primit o sanctiune contraventionala la OUG 195/2002 in valoare de 580 lei, cu dreptul de a achita in 48 ore jumatatea din minimul amenzii adica 290 lei dar agentul constatator a mentionat in procesul verbal ca jumatate din valoarea sanctiunii ar fi 280 lei. Pot solicita instantei de judecata anularea procesului verbal pentru acest fapt? Mentionez ca am achitat jumatate din minimul amenzii, respectiv suma de 280 lei si daca in instanta pot cere si restituirea sumei respective. Va multumesc !
Buna ziua! In data de 17.06.2015 am fost pensionat cu gr. 3 de invaliditate. Pana in prezent nu am intocmit dosarul pentru obtinerea drepturilor banesti respectiv pana la data de 17.06.2016. Cum as putea intra in posesia acestei sume? Eventual solicit sa fiu contactat de un avocat din Mun. Bucuresti care sa ma reprezinte in vederea intocmirii documentatiei (dosar de pensionare) deoarece nu dispun de timpul necesar. Va multumesc!
Răspuns la discuția Perimare exicutare silita.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Perimare exicutare silita.
Unde pot verifica dosarul, la executor?
Răspuns la discuția Perimare exicutare silita.
Si cum as putea afla daca s-au efectuat aceste adrese?
Buna ziua! Din anul 2013 am avut o executare silita cu infiintarea propririi pe salariu. Din luna august 2015 nu mai am serviciu si nici bunuri care sa poata fi executate. As dori sa cunosc daca a intervenit perimarea in acest caz. Va multumesc!
Buna ziua! Care este termenul de rezolvare al contestatiei la oronanta de clasare a cauzei, de catre prim- procuror ?
Multumesc mult!