avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet avocat Calin Pipernea

Activitate Cabinet avocat Calin Pipernea

Răspuns la discuția admitere magistratura-2009
Corect! Din pacate foarte multi nu prea inteleg notiunea de forum de idei transformindu-l in forum de atitudini. Ca si etimologie, forum-ul este un loc unde se dicuta problemele importante ale comunitatii, si nicidecum un colt de strada si loc de bascalie. Din nefericire, lipsa de valoare a unora se face simtita peste tot, chiar si in locurile unde asa ceva ar trebui cenzurat
Stima
Răspuns la discuția admitere magistratura-2009
Stie cineva de pe acest forum care este procedura de a ajunge magistrat militar? Adica, dupa promovarea unui examen de intrare in magistratura - judecatori - pentru cei cu vechime de 5 ani care au serviciul militar satisfacut. Stie cineva care e exact calea de urmat?
Multumesc
Răspuns la discuția admitere magistratura-2009
Stie cineva unde poata fi gasita lista locurilor vacante ?
Răspuns la discuția admitere magistratura-2009
Se pare ca se va tine examenul de admitere in magistratura, totusi . Uitati-va aici:ordinea de zi a sedintei plenului CSM din 5 februarie, punctul 7 (organizare concurs de admitere in magistratura).
Sa vedem ce se hotaraste
Răspuns la discuția admitere magistratura-2009
Apropo de aditerea in magistratura pentru cei cu vechime de 5 ani, ca Boc a facut urmatoarea afirmatie "Premierul a anunţat şi excepţiile: se pot face angajări, dar numai prin Hotărâre de Guvern, pe baza unui memorandum special şi precis justificat, pentru justiţie şi pentru celelalte domenii unde sunt angajamente europene" Asta oare presupune ca se va organiza totusi examenul in martie-aprilie? Bineinteles, cu conditia sa se faca demersurile necesare din partea CSM-ului
Am urmatoarea problema: clientul a cumparat un teren in suprafata de 4 ha si in contractul de vinzare-cumparare si in titlul vechi de proprietate este trecut ca fiind la categoria de folosinta padure. Insa pe acest teren nu exista si nu a existat nici un copac. Acum, intrucit clientul meu are intentia sa construiasca pe acest teren, la eliberarea autorizatiei de constructie i se solicita avizul silvicului. Nu cred ca mai e necesar sa va spun care sunt conditiile pentru obtinerea acestui aviz : fie plata unor taxe enorme, fie preadarea catre silvic a unui alt teren impadurit de valoaraea celui pe care se va construi. Initial, am incercat sa obtin aceasta schimbare de categorie de folosinta adresindu-ma chiar celor de la Directia silvica, solicitindu-le ca , pe cheltuiala noastra sa efectueze o expertiza a terenului in cauza pentru a constata ca terenul este pasune. Au refuzat. Am efectuat atunci o expertiza extrajudiciara din care reiese clar categoria de folosinta a terenului. Acum m-am gindit sa introduc eventual o actiune in rectificare a titlului de proprietate in care sa solicit instantei schimbarea categoriei de folosinta. Ce alte optiuni sau pareri aveti? Multumesc
Continua problemele cu sever-ul avocatnet.ro.Nu reusesc sa trimit mesaje de pe clientul de e-mail dar nici de de pe web mail mi se da raspunsul:"ERROR: Could not append message to INBOX.Sent.
Server responded: Error in IMAP command received by server".Desi am sesizat aceasta problema administratorului acum citva timp, nu s-a schimbat nimic;nu inteleg care mai e rostul sa platesc acest "content practic" din moment ce nu pot trimite mesaje??
Răspuns la discuția Probleme cu server-ul avocatnet!
De aproximativ o saptamina primesc mesaje de pe server dar nu pot trimite.Am intrat direct pe sectiunea e-mail de pe site si iata raspunsul: ERROR: Could not append message to INBOX.Sent.
Server responded: Error in IMAP command received by server.
Ce se intimpla cu server-ul de la avocatnet?? Nu reusesc sa mai trimit mesaje de vreo saptamina. Se ocupa cineva de aceasta problema?