avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate rares001

Activitate rares001

Răspuns la discuția contract de intretinere
daca contractul nu este desfiintat, testamentul facut la 20 ani dupa contract, este valabil?
un contract de intretinere, incheiat pentru doua persoane, poate fi reziliat numai pe jumatate?
la vanzarea unei cote de 50% a imobilului,de catre tatal divortat, mama minorului poate fi reprezentant legal si sa achite suma ?


divortul este de comun acord, ea este reprezentantul legal al copilului, casa este pe numele baiatului( are 8 ani) si vrea sa ma dea afara din casa.
sunt divortat de un an, si vreau sa cer dreptul de intretinere fostei sotii. pot s afac acest lucru? sunt bolnav de diabet insulino-dependent. spondiloza anchilozanta, coxatroza ,HTA galopanta, si altele, boli dobandite in timpul casatoriei


Răspuns la discuția evacuare imobil
am vandut fiului meu, care are ca reprezentant legal fosta sotie. daca ea a facut tratament pshihiatric vreo 7 luni, pot sa cer tutela copilului?
ce trebuie sa fac mai departe?
Răspuns la discuția evacuare imobil
nu este titlu executoriu
de comun acord cu sotia, am divortat anul trecut, si partea mea dincasa am vinduto copilului in virsta de 7 ani. intelegerea intre noi a fost ca nu va nici o problema sa plec din casa. dar acum ea a luat-o razna si a facut aceasta notificare ca eu sa parasesc domiciliul. nu stiu cat este de legal si ce pot sa fac
Discuție evacuare imobil
am primit o notificare de la un executor judecatoresc, prin care sunt instiintat ca in termen de 5 zile sa parasesc imobilul. este legal?
societatea vrea sa ma dea in judecata pentru patarea imaginii
expertiza atesta faptul ca semnatura nu-mi apartine