Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
In caz de castiga celalalt ( doamne fereste) eu resimt cel mai mult efectele,acum astept pana pe 12 sa ma prezint la tribunal sa vad ce si cum. O sa va tin la curent cu ce am facut. Va multumesc tuturor care mi-ati raspuns si va-ti pierdut timpul cu mine,acum am o idee despre ce este vorba. Multumesc
In caz de castiga celalalt ( doamne fereste) eu resimt cel mai mult efectele,acum astept pana pe 12 sa ma prezint la tribunal sa vad ce si cum. O sa va tin la curent cu ce am facut. Va multumesc tuturor care mi-ati raspuns si va-ti pierdut timpul cu mine,acum am o idee despre ce este vorba. Multumesc
n caz de neprezentare a partilor judecata se va face in lipsa in conditiile art.242 al.2 Cod pr. Civila.Prin inmanarea citatiei , sub semnatura de primire,personal sau prin reprezentant legal sau conventional,pentru un termen de judecata,cel citat este prezumat , ca are in cunostinta si termenele de judecata ulterioare aceluia pentru care citatia i-a fost inmanata.
"Solutii:fata de lipsa de procedura cu asiguratorul"ce vrea sa insemne asta?
"T. Georgian cu ultimul domicliu in Strada..Judet Buzau, ap..nr..este chemat in aceasta instanta,camera sala 1 ,cc20s, in ziua de 12 decembrie 2011 ora 09:00 in calitate de intimat,in proces cu Inspectoratul De Politie in calitate de intimat pentru Fond-plangere contraventionala."