Retrocedarea s-a facut pe baza cererii mele de retrocedare si a inscrisurilor din registrul agricol asupra terenurilor detinute de bunicul meu.
La primaria comunei respective unde este situat terenul mi s-a spus ca pe baza cererii de retrocedare rezulta si calitatea mea de proprietar, repet, fara sa detin alt act de proprietate sau certificat de mostenitor.
Oare asa sa fie?
Multumesc pt. ajutor.
Revin cu cateva precizari in legatura cu acest subiect: mentionez ca nu detin certificat de mostenitor asupra terenului respectiv si nici titlu de proprietate (cu alte cuvinte nici un act din care sa rezulte calitatea de proprietar), cei de la primarie facand calculul impozitului numai pe baza cererii de retrocedare a pamantului.
In cazul acesta Primaria este indreptatita sa ceara impozit pe teren?
Multumesc pt. raspuns. Va rog sa-mi spuneti in cazul in care nu platesc acel impozit si penalizarile de intarziere care sunt calculate incepand cu anul 2006, Primaria din localitatea unde este situat acel teren agricol poate recurge la executare silita chiar asupra acelui teren, sau cum se procedeaza in cazul acesta?
Sunt obligata sa platesc impozit pe un teren agricol mostenit de la bunicii mei , in conditiile in care terenul este nelucrat si nici nu am titlul de proprietate?
Multumesc anticipat.