avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate ancalota

Activitate ancalota

Răspuns la discuția plata salariului
Asa este , firma la care lucrez a fost sanctionata de f multe ori asa cum cunoasteti, dar ceea ce cred ca nu stiti este ca , desi sanctionati, nu au respectat in continuare legea.
Eu va multumesc pentru incurajari, iar daca legea pamanteasca nu-si va avea efectul, cea divina va avea sigur un efect....cand nici nu se vor gandi cei ce-si bat joc de atatia oameni.
Va multumesc.
Răspuns la discuția dorim sa ramanem casatoriti
Actul de casatorie nu are nici o valoare. Daca va iubiti ,nu conteaza un certificat de casatorie. Ma bucur pentru voi ca v-ati trezit la timp. Sa fiti fericiti si sanatosi!
Răspuns la discuția plata salariului
Cat despre hotararea judecatoreasca pe care ar trebui s-o respecte credeti ca ar face-o? Cu Rompetrolul a facut-o? Cu "Adevarul" care l-a falimentat si pe acesta si a caror angajati au patit la fel credeti ca a respectat vreo lege? Nu uitati ca suntem in Romania. D.P. va respecta legea cand se va intoarce Vlad Tepes!


Am uitat sa va spun ca nu ne-au dat salariile pe 27 asa cum ne-au zis dar va vedea el luni ca desi mic.i suntem multi si puternici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns la discuția plata salariului
multumesc pentru raspuns dar cred ca lui D.P. nu-i va face nimeni nimic. Nu stiti cum suntem priviti cand ne plangem la autoritatile statului. Parca am fi cersetori dar nimeni nu stie cat am muncit in aceste magazine si majoritatea am fost seriosi. Dar nu ne vom lasa ca suntem multi si nu-i va merge. Multumesc
Răspuns la discuția plata salariului
ITM-ul a fost sesizat de noi toti ,ca suntem 10000 de salariati si a fost obligat sa plateasca salariile in maxim 48 de ore dar nu-i pasa ca el e mai presus de lege si cum a facut cu Rompetrolul asa isi bate joc si de noi cei de la MIC.RO retail si este considerat primul cel mai bogat om al Romaniei. Cum? Pe amaraciunea si munca celor peste 10000 de salariati pe care nu i-a platit din decembrie stiind ca nu are nimeni ce sa-i faca. Asta e ROMANIA!!!!
Va multumesc foarte mult pentru ca cei de la somaj spun cu totul altceva. Voi face cum mi-ati spus pentru ca si ei trebuie sa respecte legea.
Va multumesc inca o data.
Răspuns la discuția plata salariului
Angajatorii nu or fi avand viata usoara dar noi din ce traim? Daca mrg cu acest raspuns la banca, la gaze , la lumina sau il spun copilului cand imi cere de mancare se rezolva problema?
Ma gandesc sa fac cheta la serviciu sa-i dau patronului poate nu are bani de paine ca el e in top 300.
Buna ziua,

Lucrez la o societate care se afla in pragul falimentului si nu a platit la stat toate asigurarile sociale de un an de zile.
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de simaj in conditiile in care societatea nu a virat contributia la somaj de un an?

Va multumesc
Buna ziua,

Ce pot face in situatia in care nu am primit inca (azi e in 27.01.2012) salariul pe luna decembrie? Eu merg in continuare la serviciu dar ni se spune ca nu sunt bani de salarii? Data salariului in contractul de munca este 11 ale lunii.

Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns si imi cer scuze pentru greseala produsa.

O seara placuta!