Nu, nu am semnat. Pur si simplu am vrut sa ajut cu atat mai mult cu cat in acea perioada si eu lucram ca proiectant la firma lui. Pot demonstra doar ca abonamentele sunt pe firma mea, iar el foloseste telefonul si stik-ul ptr.internet. Mai sunt muncitorii care stiu de toata aceasta "binefacere".Daca ii blochez accesul la abonamente, nu rezolv nimic. Eu nu am ce face cu ele.
Buna seara!
In luna noiembrie, crezand in sinceritatea unui administrator de firma, am facut pe numele firmei mele un abonament pentru telefon si internet, cu conditia ca in 2-3 luni sa fie cesionate. La momentul respectiv, firma in cauza, nu avea acte pentru punctul de lucru si nici pentru sediu(acesta plecand cu totul din vechea localitate unde a functionat). In decembrie, in urma unor controale, urmate de sanctiuni, firma respectiva si-a rezolvat problema actelor. I-am facut imputernicire pentru cesionare, si nici gand sa mearga la orange. Nu mai vorbesc, ca permanent trebuie sa umblu dupa el si sa insist sa-mi plateasca facturile. Contractul este facut pe doi ani, eu nu am nevoie de acele abonamente si va intreb ce pot face? Vreau sa-l reclam dar nu stiu unde si cum. Va multumesc!