avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate crystina-76

Activitate crystina-76

Răspuns la discuția anularea deciziei de concediere
AM INTELES
MULTUMESC FRUMOS
Răspuns la discuția anularea deciziei de concediere
bun daca anularea deciziei presupune ca sunt angajat, nu trebuire sa primesc si salariu?
eu asta intreb daca sa anulat decizia din 20.03.2011 si sa emis alta pe data de 05.12.2011, intre aceste date eu nu eream salariat?SI DACA EREAM NU TREBUIE SA-MI PLATEASCA SOCIETATEA SI DREPTURILE SALARIIALE?
Răspuns la discuția anularea deciziei de concediere
atunci anularea deciziei ce presupune?
Răspuns la discuția anularea deciziei de concediere
Am facut cerere scrisa catre societate pentru drepturile salariale cuvenite de cind sa emis prima decizie si pina la data la care sa anulat acea decizie si sa emis o noua decizie de concediereiar societatea a refuzat sa-mi plateasca aceste drepturi pe motiv ca nu exista nici-o dispozitie in acest senns in sentinta civila care a ramas definitiva si irevocabila
Mentionez ca prin sentinta civila tribunalul a dispus anularea deciziei de concediere emisa de societate si nimic altceva.
iar eu am pierdut si dreptul de-a cere revizuirea pt ca nu am depus cererea in termen
CE POT SA FAC?
Răspuns la discuția caut angajator
nu, sunt din rm valcea
Răspuns la discuția caut angajator
nu cunosc decat ca este inregistrat in programul cnas ca asigurat si ca apare in evidenta ING-pensii obligatorii cu cotizatiile lunare pt ca am primit desfasuratorul pe anul trecut la vechea adresa care erea comuna dar nu apare si codul unic de inreg al angajatorului.
Răspuns la discuția caut angajator
stiu datele acestuia dar casa de regula nu comunica aceste date.
oricum multumesc frumos
Răspuns la discuția caut angajator
daca sunt fosta sotie nu pot sa vad c.i.m. al acestuia, casa de pensii poate sa-mi elibereze acest certificat de stagiu?
alta modalitate mai exista?
Discuție caut angajator
cum pot afla angajatorul fostului sot daca in baza de date a CNAS apare ca asigurat
am fost in somaj 9 luni ( din april 2011 pana in ian 2012) conform unei decizii de concediere emisa fara temei legal , pe care am contestat-o in instanta si pe care instanta a anulato, prin hotarare definitiva pronuntata in iunie 2011 si irevocabila dupa recurs pronunta in decembrie 2011 ,in urma careia societatea a anulat acea decizie si a emis alta conform art 80 alin 3.
Intrebarea este cum procedez acum cu somajul pentru ca decizia in urma careia am intrat in somaj este nula si normal ar fi sa se considere somajul incepand de la data emiterii noii decizii dar nu stiu cine plateste stagiul de cotizare la zi si cum va fi cu sumele incasata de mine (din april pna in dec) ????

Cum ar trebui sa procedez?????