avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate francumihaela

Activitate francumihaela

buna ziua!O societate comerciala nou infiintata cu doi asociati si adiministratori in acelasi timp. Cei doi lucreaza in spatiul UE. A treia persoana este imputernicita prin notariat sa-i reprezinte peste tot. in acea procura este specificat clar " cesionarea partilor " . Am intampinat greutati la inregistrarea in scop de TVA si inregistrarea in registrul operatorilor intercomunitari, deoarece unul dintre asociati are datorii la ANAF si mi-a dat respingere dosar. Acel asociat a fost de acord sa cedeze partile celuilat asociat , dar ei fiind plecati din tara, mi-e nu imi da voie Registrul Comertului sa cesionez partile; e nevoie de declaratiile lor (i-am indrumat la spusele sefului de serviciu de la Registru sa mearga la consulatul Suediei- raspunsul a fost ca nu fac asa ceva , spun ei ca nu este legal....trebuie sa se intoarca in tara. Intrebarea mea este : Nu exista alta portita ca sa nu se mai intoarca in tara pentru declaratii, pentru ca acea procura nu este luata in seama de Registru Comertului. va multumesc