avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate danauzu

Activitate danauzu

multumesc!
am angajat o persoana de 49 de ani ,dar care nu era somer indemnizat si nici inscrisa la somaj pentru gasirea unui loc de munca,pot sa beneficiez de ceva facilitati???se poate aplica art 85 alin1 din legea 76/2002 in acest caz?
Răspuns la discuția vreau sa beneficiez de somaj!!!
Care sunt acele conditii?
Răspuns la discuția vreau sa beneficiez de somaj!!!
Multumesc pentru raspuns! CIM,a fost pe perioada nedeterminata,dar eram in perioada de proba.Ma gandeam ca poate exista o portita,sa anuleze CIM din acea perioada,este legal?
Ce conditii ar trebui sa indeplinesc sa pot beneficia iar de somaj?
In noiembrie 2012 farmacia la care am lucrat s-a inchis, iar eu insarcinata in luna a 8 a am intrat in concediu prenatal de la somaj, apoi a urmat si concediul crestere copil pana in decembrie 2014.
In iunie 2014, am lucrat 13 zile cu contract de munca, dar am avut ceva probleme si a trebuit sa renunt revenind in CCC.Banii din indemnizatie pentru acea perioada I-am inapoiat.
Astazi am fost la AJOFM sa duc actele necesare pentru reluarea somajului, aveam dreptul la 9 luni imi calculase si suma , dar mi-au spus ca nu mai pot beneficia pentru ca am lucrat acele 13 zile in iunie.
Chiar nu exista nicio posibilitate sa pot relua somajul, de care eu practic , nu am beneficiat intrand in concedii???
Multumesc!
Răspuns la discuția deschidere srl in timpul ccc
Multumesc, raspunsurile dvs. m-au ajutat intotdeauna. Care ar fi conditiile pe care sotul ar trebui sa le indeplineasca , are 12 luni lucrate inainte de nasterea copilului?
Daca deschid SRL ul pe numele sotului ii afecteaza jobul, poate continua sa lucreze si in acelasi timp sa fie si administrator?
Sunt in concediu crestere copil pana in decembrie 2014 si vreau sa - mi deschid un magazin naturist , un SRL . Mai beneficiez de plata indemnizatiei?
Sotul ar putea intra in concediu crestere copil in locul meu?
MULTUMESC!
Discuție Magazin mixt
Pot sa comercializez in acelasi spatiu produse naturiste (ceaiuri, creme, medicamente)si produse gen magazin Fermierul ( erbicide, solutii pt pomi, pt vita de vie, seminte plante.)?
Firma la care am lucrat s-a desfiintat ,am luat de la somaj concediul prenatal si postnatal acum trebuie sa-mi pregatesc actele pentru CCC ,am luat legatura cu contabilul si acesta refuza sa-mi elibereze adeverinta si fisa fiscala pe motiv ca firma nu mai exista ,este radiata.Ce ar trebui sa fac,sa merg la ITM?
ce acte imi trebuie pentru obtinerea indemnizatiei crestere copil tinand cont de faptul ca sunt in somaj din luna a 7a de sarcina , primesc concediul prenatal,