avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate Stefanc1977

Activitate Stefanc1977

Daca exista popriri pe cont dar nu se realizeaza venituri spre ce bunuri poate fi indreptata executarea daca apartamentul este luat prin credit ipotecar ? apartamentul nu face obiectul popririi.
Buna ziua. are voie președintele de scara să trimită pe wathapp lista cu numele restanțierilor ? nu cumva e de ajuns doar numărul apartamentului ? si a încălcat legea in momentul in care afișat numele persoanei ?
reeșalonare credit. Am făcut o cerere de reeșalonare a creditului ipotecar . au spus că termenul de răspuns este de 60. de zile. timp
in care eu nu pot plati și se aduna întârzieri la plata și penalități. ce ar trebui sa fac ?ar tb să plătesc c
macar un minim sau să aștept rezolvarea cererii. mulțumesc
cei de la firma care administrează blocul îmi spun că nu există nici o dovadă a citirii contoarului. doar ce a scris administratorul tehnic pe hârtie. nu e normal sa- mi prezinte o dovadă?
mă poate ajuta cineva cu un model de cerere privind problema consumului de apa ? mulțumesc
Buna ziua. pentru un bloc nou în care apometrele sunt pe holul blocului , sunt citite de dmfirma de administrație , nu ne este permis să introducem indexul. pentru luna aprilie mi- a venit un consum de 20mc in condițiile in care nu consum mai mult de 6 - 7 MC pe lună. am cerut o dovadă a acestei citiri . dar nu primesc răspuns. știe cineva daca aceste citiri se fac cu fotografii cu dovezi ? cum pot acționa pentru verificarea acestui consum ? mulțumesc
Buna ziua . ce șanse sunt sa rezolv o problema cu vecinii de deasupra . nu respecta orele de liniște . copilul tropăie , aruncă bile pe parchet , inclusiv la ora . 23 . ziua nu mai zic nici o șansă să fie liniște. înțeleg că e copil dar i- am rugat că măcar orele de liniște să le respecte. . e adevărat că blocul e nou cu pereți subțiri .nu reușim să ajungem la o înțelegere . eu am un cățel Bichon și ei mă acuză că îmi latră câinele asta după ce i- am rugat să facă liniște. câinele meu nu latră decât în situațiile în care vine cineva la ușă sau aude zgomotele produse de ei. ce șanse am daca fac reclamație la poliție? având în vedere că am câine .
Buna ziua . am făcut un credit ipotecar e numele meu . soțul nu a fost luat în calcul ca și garant pt că nu avea venituri . acum după întârziere de 60 de zile la plata ratelor ne- am trezit cu o notificare și pt el în calitate de garant . daca el nu a semnat nimic cu banca e legal sa devina garant?ce consecinte poate avea acest lucru ? poate fi trecut în biroul de credit ?
Barierele blocului sunt parte comuna care intra la plata întreținerii chiar daca nu detin mașină?
Răspuns la discuția restituire fond de rulment
daca renunțăm benevol la fondul de rulment și îi transferam noului proprietar? ce cerere ar tb făcută?