avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate anca_filip78

Activitate anca_filip78

Din procesul verbal eliberat reiese că am avut autoaccidentare fara alcool .. se specifică faptul că in timp ce conduceam m-am întors la copil in spate şi am pierdut controlul ; de coleziumea cu capul de pod şi că eu şi "pasagerul nu au suferit vătămări corporale foarte grave".
Procesul verbal este soluționat cu avertisment , ulterior când eram la urgențe cu copilul am primit actele de la dânşii inapoi.
Şi eu şi copilul suntem asigurați ... eu având ultimul loc de munca de 11 ani până in prezent , momentan eu sunt in concediu medical cu fractura la mână .
Asta nu înțeleg şi eu ... pentru ca am întrebat la spital dacă trebuie să plătesc iar răspunsul lor a fost afirmativ... fară dubii ( iar decontul pentru zilele de de spitalizare e pe numele copilului meu , eliberat de spitalul județian .
Vă mulțimesc !
Poliția a fost la fața locului ... nu am avut astfel de evenimente până acum şi nu ştiu cum se procedează . Eram nelămurită dacă trebuie să plătesc eu spitalizarea pentru că nu vreau ca copilul meu să aibă probleme având in vedere că au întocmit fişa de decont pe numele lui !
Poliția atunci mi- a dat procesul verbal şi mi-au înapoiat actele mele respectiv a maşinii
Buna ziua,
Am avut o autotamponare mai exact am intrat intr un cap de pod iar in urma acestui accident eu am o fractura la mâna iar copilul meu in vârstă de 6 ani si 8 luni a avut o contuzie minoră la obrăjor după care a fost internat la spitalul județean timp de 3 zile. Pe numele minorului au întocmit o foaie de decont pentru zilele aferente.
Va rog sa imi spune-ți cum să procedez în astfel de situație.
Vă mulțumesc.
Bună ziua,
Am avut o autotamponare mai exact am intrat intr un cap de pod iar in urma acestuia am o fractura la mâna iar copilul meu in vârstă de 6 anişi 8 luni a avut o contuzie minoră la obrăjor după care a fost internat la spitalul județean timp de 3 zile ... pe numele minorului au întocmit fisă de decont pentru spitalizare.
Vă rog să mă sfătuiți pentru că nu ştiu cum să procedez în astfel de situație.
Vă mulțumesc .
nu sunt copii bolnavi de TBC ; doar ca acolo au fost lasati de mama ....
eu am fost explicita si va rog sa nu ma jigniti deoarece eu nu am jignit pe nimeni.............
am spus ca noi am adus copii pe baza unei hirtii notariale facuta de mama ...
ii intretin din veniturile noastre ; singurul neajuns este cel cu situatia legislativa ; asistenta sociala a inceput demersuri pentru clarificarea situatie ...
copii merg la scoala ;au inceput sa aiba rezultate deoarece gemenii nici nu stiau citi la inceputul scolii
Va multumesc!
La sfirsitul lunii august impreuna cu sotul meu ( suntem tineri pina in 35 de ani, casatoriti de 7 ani) am fost la un preventoriu TBC de unde am adus 3 copii minori (din care 2 gemeni)care erau abandonati acolo de familie de pe la 2,3 ani . Cu o hirtie facuta la notariat de mama lor am reusit sa-i scoatem de acolo iar in prezent sunt la noi. I-am inscris la scoala de la noi din localitate cu mare greutate deoarece mama lor refuza sa ne trimita actele copiiilor , pentru ca ea vrea doar alocatia lor ; scoala a cerut situatia lor medicala si scolara de la scoala unde au fost copii inainte .
Am informat asistenta sociala de la noi din localitate (un sat de linga Oradea) despre situatia copiilor iar aceasta dupa demersuri la institutia unde au fost copii li s-a spus ca de mama nici nu isi aminteste pentru ca nu ar fi fost la copii decit o data . aceasta are cred vreo 9 sau 10 copii ,iar in prezent sta in concubinaj cu cineva la Iasi si are cu ea un minor de aprox.2 ani.
As dori sa imi pot face acte pentru asistent maternal la copii deoarece sunt foarte in urma cu scoala . Ei sunt atasati de noi , deja ne spun mama si tata .
Am intrebat pe mama lor daca este deacord sa ni-i dea spre adoptie si ne-a spus ca ''da'' doar ca nu stie cum va da de tatal lor (ei fiind divortati iar tutela o are ea .
Daca puteti sa ma sfatuiti .....VA ROG !
dar nu inteleg un lucru ;trebuie sau nu carte verde , asigurare casco, asigurare de sanatate ...... ce fel de acte pt masina?
va rog daca stiti sa ma ajutati!
imi cer scuze pt insistenta !

Va rog sa ma ajutati ; stiu ca suna banal dar am mare nevoie de ajutorul cuiva! Daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt o calatorie intr-un stat membru UE cu masina personala si cu 3 pasageri ( majori)
va rog sa ma ajutati! in 23.10.2011 copilul meu a implinit 2 ani; acum sunt insarcinata de 6 saptamani;dupa ce copilul a inplinit 2 ani am lichidat de la locul de munca deoarece nu mai aveam posibilitate sa mai fac naveta eu locuind la 60 de km de oras; nu mi-au aprobat somaj deoarece cartea de munca avea nu stiu ce cod si mi-au spus ca nu se poate ; acum am inceput sa merg la medici iar eu apar ca si asigurata la locul de munca ; Puteti sa-mi spuneti va rog cum as putea sa rezolv situatia mea si dca sunt sanse sa imi pot plati eu CAS-ul si daca pot sa beneficiez de indemnizatia pt copil ?;(data nasterii este la sfarsitul lunii octombrie