Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate ContSters250151

BUna ziua ,sunt mama unui minor de 10 ani,in urma divortului mi s-a incredintat cresterea si educarea copilului .chiar daca divortul sa pronuntat in 29.09.2008.pana in prezant tatal nu mi-a platit nici macar o luna de pensie alimentara,pe data de 8 aprilie l-am lasat sa mearga in vacanta la tatal lui,chiar daca in hotararea judecatoreasca specifica clar ca tatal are drepul de a mentine legaturi cu copilul doar pe timpul vacantei de vara.pe data de 20 aprilie a trebui sa merg sa-mi iau copilul datorita faptului ca vacanta de sarbatorile pascale sa terminat si trebuia sa mearga la scoala.dupa ce am facut o calatorie de 14 hore in tren ,o noapte intr-un hotel in bucuresti plus inca o ora in autobuz, tatal m-a facut sa astept alte doua ore la punctul de intalnire stabilit fara sa vina.cineva m-a sfatuit sa merg la un executor judecatoresc fiind un vineri dupa amiaza nu m-a tratat deloc bine,am plecat suparata,indignata,umilita si plangand din biroul domnului executor .am mers la politie am depus o plangere-domni politisti mi-au spus ca legea ii imiedica sa mearga cu mine la domiciliul tatalui ca sa imi pot lua copilul.de atunci au trecut 4 zile in care ma tot lovesc de birocratie,timp in care copilul nu merge la scoala.am o intrebare.I n acest moment ce se intampla cu dreptul copilului la o educatie normala.