Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Nu stiu de ce dar mie imi suna a manarie facuta de vreun functionar din banca. Eu cand am vrut sa iau 10.000E nevoi personale pe care ii garanta sotul meu, mi-a fost respinsa cererea pe considerentul ca domnul e prea in varsta (72 de ani). Amandoi cu salariu, el si cu pensie. Si era un credit pe 5 ani iar salariul meu numai depasea 2000E. Deci e posibil sa fi stiut cineva ca era bolnav si sa se fi gandit ca oricum nu mai are nimic de pierdut, sa-i fi cerut sa faca un credit. Ca dovada ca i-a retras foarte repede si au disparut.
Din cate observ eu dumneavoastra vreti sa mosteniti, fara ca sa si platiti. Sunteti doar cu luatul, nu si cu datul.. Cum am mai spus si in alte dati la succesiune se mosteneste SOLDUL. Cel decedat este la fel de liber sa isi administreze finantele cind a fost viu ca si dumneavoastra. Poate a avut o cheltuiala legata de sanatate. Iar banca cand acorda credite cu ipoteca nu cere certificat medico legal. Dumneavoastra puteti sa va privati de absolut orice ca sa mosteneasca copilul o suma cat mai mare. Puteti sa faceti un credit si sa achitati suma caci e vorba de tatal propriu si personal. Sau sa.............renuntati la mostenire. Oare veti renunta?..........
Despre ce sumă e vorba? Mie la 7.000 de lei luați acum câțiva ani efectiv mi-au băgat pe gât o asigurare de viață. Dvs. vorbiți de posibilitatea executării imobilului, pare că e vorba de mulți bani. Dacă da, mi-e greu să cred că nu a fost întrebat de starea de sănătate.
as face plangere penala, sigur ca se stie in ce sucursala a fost pt a semna, sa se vada pe camere ca el a fost si la fel, daca el a retras de la bancomat ( daca e cazul)
daca a fost, sunteti buni de plata in limita valorii mostenite, nu indicat sa asteptati pana la executare ca nu mai ramaneti cu nimic din casa.
preluati datoria si platiti in rate.
Declaratia pe proprie raspundere este o declaratia obisnuita cu datele de identificare si contact si mentiunile corespunzatoare, iar planul de redresare financiara este personalizat pe specificul activitatii si situatiei dvs, asa incat nu poate fi vorba despre un model in aceasta situatie. Apelati la contabilul dvs pentru o mana de ajutor, costurile nu pot fi mai mari de 500-1500 lei.