Nu am explicat corect ea nu vrea acum sa o intretin,vrea sa se anuleze actul de v/c pe motiv ca nu am intretinut-o si ca nu a primit nici o suma de bani la semnarea contractului,deci cu alte cuvinte am inselat-o.Pe 30.05 am avut procesul si sa amanat pana pe 4.07 mentionez ca la varsta ei sa-mi fie cu iertare minte cu nerusinare si risc sa fie crezuta de un judecator mai milos chiat daca e scris negru pe alb ca suma a fost incasata la semnarea actului.
AJUTATI-MA SI PE MINE ,VA ROG....In anul 2010 am incheiat un contract de v/c cu doi batrani care erau singuri pentru suma de 33.400ron+toate cheltuielile ,cadastru,intabulare si multe altele ei neavand bani nici pentru achitarea unui act de proprietate legal de la primarie(avand doar un act semnat de 2 martori scris de mana),in actul de v/c am scris si dreptul acesta de HABITATIE VIAGERA pt siguranta lor ca nu ii dau afara din casa,in anul 2011 batranul a decedat m-am ocupat de toate..etc..acum pe batrana a invatato cineva sa ma dea in judecata ca nu am grija de ea,ca nu am mai fost pe acolo dupa semnarea actului de v/c,si multe alte minciuni.Nu am specificat ca ei stau intro zona rau famata cu multi romi,pana la moartea batranului totul a fost ok acum s-a chimbat situatia cu batrana ,pe data de 30.05.2012 sunt chemata in instanta:((LA CE MA POT ASTEPTA...AJUTATI-MA CU O CONSULTANTA,noi suntem oameni simpli ,muncitori,onesti si neumblati pe la usile tribunalelor,MULTUMESC:(