avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate arhip_bogdan2002

Activitate arhip_bogdan2002

Răspuns la discuția As vrea sa stiu cum sa fac recurs
Va multumesc, am inteles ce trebuie sa fac dar nu stiu cum sa formulez cererea. Va rog dati-mi o idee.
Buna ziua.
As vrea sa stiu cum sa fac recurs.
In prima instanta am cerut judecarea in lipsa unde am explicat ca eu sunt o persoana cu handicap, nedeplasabila. Nu am crezut ca mai trebuie sa cer iarasi judecarea in lipsa si acum trebuie sa fac recurs si nu stiu cum.
Tip solutie: 242 c.pr.civ
Solutia pe scurt: În temeiul art.411 alin.1 pct.2 C.pr.civ. suspendă judecata cauzei pentru lipsa părţilor. Cu drept de recurs pe durata suspendării.
Document: Încheiere - Suspendare 27.09.2018
Va multumesc.
Răspuns la discuția un ajutor mic
Vă mulțumesc dar am rezolvat. Vroiam să stiu cum se face o cerere, pentru că mi se cere, că am plătit taxa de timbru. si să o depun la dosarul de apel.
Discuție un ajutor mic
cum se face o cerere de achitare a taxei de timbru pentru un apel
Va multumesc, mult, am inteles.
Buna seara.
Apel fac la punctul doi unde am cerut ca fosta sotie sa aduca ea fetita la mine pentru ca eu nu pot sa ma duc sa o iau datorita sanatatii mele si nici nu are cine sa mearga. Am primit decizia, dar daca pot sa platesc dupa ce trimit apelul e ok. O intrebare as mai avea pentru ca nu sunt sigur, in cate exemplare se depune? Din cate m-am informat ar fi in doua exemplare puse in acelas plic.
Va multumesc.
Nu stiu cat trebuie sa platesc taxa de timbru pentru un apel. Atasez solutia
pe scurt.
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamantul Arhip Bogdan Tache în contradictoriu cu pârâta Şerpău Elvira, având ca obiect obligaţie de a face. Obligă pârâta să îi comunice reclamantului orice schimbare de domiciliu a minorei Arhip Andreea Rebeca. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 15.02.2018.
Document: Hotarâre 1590/2018 15.02.2018
Va multumesc.
Răspuns la discuția sper ca exista ce as vrea
Multumesc ca mi-ati raspuns.
Am deschis un proces unde am cerut: 1. sa o oblige pe fosta sotie sa-mi comunice orice schimbare de adresa; 2. sa o oblige sa aduca fetita la mine. la primul punct acum stiu noua adresa iar la al doilea punct pentru ca nu am adus nici un fel de dovada s-a respins, dar in decizie spune ce ar fi trebuit sa fac. eu stau in Constanta iar fosta tocmai in Timisoara iar fetita face 10 ani in vara cand normal am programul de vizita. Problema ar fi ca nu are cine sa mearga pana in Timisoara sa ia fetita si am cum sa dovedesc acest lucru dar are cine sa ma ajute la ingrijirea ei dar as mai vrea si ceva unde zice ceva de genul ca o hotarare se poate modifica daca, ca in cazul meu, sanatatea sa inrautatit, ceva de genul asta sau orice lege care sa se refere la asa ceva.
Va multumesc
Caut o lege sau ceva in care sa zica ceva de genul: datorita sanatatii mai rele o sentinta se poate modica.
De ceva timp incerc sa-mi vad copilul dar din cauza sanatatii mele care ma tine intr-un pat nu am cum sa ma deplasez sa iau fetita la mine. La inceput puteam sa ma deplasez ca sa iau fetita la mine dar acum nu mai pot si caut o lege sau orice care ar fi util
Bună ziua.
După ce am făcut o executare silită, în vara anului 2014 am reuşit să o văd şase zile, în vacanţa de iarnă din anul 2014 încă 5 zile şi ultima oară încă 4 zile în vacanţa de vară din anul 2015. După ce am făcut executarea am reuşit să aflu şi un nr. de tel., după aceea am vorbit la telefon cu fetiţa mea până în Ianuarie 2017 când am pierdut orice legătură dintr-o dată. Prin Martie 2017 de pe facebook am aflat că să măritat şi acum stă în Timişoara dar mie frică să iau legătura pe facebook pentru ca nu cumva să mă blocheze, măcar aşa i-mi văd copilul în poze.
Am deschis un proces unde am cerut să i-mi comunice orice modificare de adresă şi să o oblige să aducă fetiţa la mine pentru că eu sunt o persoană cu handicap şi nu mă pot deplasa şi am primit această soluţie:
Soluţia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamantul X în contradictoriu cu pârâta Y, având ca obiect obligaţia de a face. Obligă pârâta să îi comunice reclamantului orice schimbare de domiciliu a minorei Z. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată.
Aş dori să ştiu dacă există vreo lege sau ceva în care să zică că o hotărâre se poate modifica în fuctie de sănătate sau ceva de genul ăsta pentru că eu nu numai că nu mă pot deplasa dar nici nu resist uniu drum aşa de lung.
Vă mulţumesc.

-editare date personale-