avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate speedy2012

Activitate speedy2012

Bună ziua, sunt născută in 1962 luna Septembrie, cu 27 ani vechime în muncă, am crescut 4 copii
Când pot ieşi la pensie conform noii legi a pensiilor ?
Mulțumesc
Buna ziua, persoanele cu dizabilităti sunt scutite de la plata impozitului pe venit realizat din tranzacționarea cryptomonedelor ?
Multumesc
Eu si sora mea am facut o conventie pentru un bun propriu si cu o suma de bani si am semnat-o de mana fiecare fara a merge la notar.
Sora mea m-a amenintat ca ma da in judecata pentru nerespectarea conventiei.
Sunt sanse ca in instanta sa ma oblige sa respect convetia sau am tot dreptul sa ma razgandesc asupra ce am decis atunci in conventie ?

Multumesc
ondino a scris:

Persoana respectiva este indreptatita sa primeasca pt.copilul de 1 an si 2 luni 0,9x500=450lei/luna,iar pt. copiii cu varste intre 4-6 ani cate 0,3x500=150lei/luna,in cf. cu prevederea art.32(2)OUG124/2011.Trebuie sa se adreseze DGASPC din cadrul primariei sectorului de resedinta,sau in provincie Serviciului de asistenta sociala din cadrul Primariei localitatii de resedinta.



Buna ziua şi eu sunt într-o situaţie asemănătoare, menţionez că am beneficiat până în ianuarie de indemnizaţie în valoare de 450 lei pentru unul din copii până la 2 ani , dar mai am 3 copii cu vârsta intre 3 şi 6 ani. Am dreptul şi pentru aceşti 3 copii la indemnizaţie în valoare de 150 lei lunar pentru fiecare din ei ?

Va mulţumesc !