avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate Violeta88

Activitate Violeta88

Răspuns la discuția Asociaţii de proprietari
Multumesc!!!
Multumesc!
Nu judecam pe nimeni si nu spunem nimanui ce sa faca cu proprietatea, sunt puncte de vedere pe care trebuie sa le luam in considerare si sa le aducem la cunostinta, cum ca legea nu este tocmeala.
Buna ziua!
Am o situatie la asociatia de proprietari.
In sedinta toti locatarii prezenti (64%) au votat ca impartirea salariului femeii de serviciu sa se imparta in mod egal la cei 30 de proprietari, desi legea spune ca aceasta cheltuiala se imparte pe cota parte indiviza.
Un apartament cu 3 camere si o persoana (cota parte indiviza mai mare) plateste mai mult decat un apartament cu 2 camere si 4 persoane (cota parte indiviza mai mica). Practic curatenia se face pe acceasi suprafata pe care o folosesc proprietarii care locuiesc pe acea scara.
Este conform legii ca impartirea acestei cheltuielii sa se faca in cota fixa?
Multumesc!
Răspuns la discuția Asociaţii de proprietari
Sunt presedinte si eu depun declaratiile. In D112 trebuie completat codul CAEN si Asociatiile de Proprietari nu au un astfel de cod.
Răspuns la discuția Asociaţii de proprietari
multumesc! dar cum se procedeaza cu codul CAEN ?
Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie legata de remunerearea administratorului si a presedintelui Asociatiei de Proprietari.
Aceste persoane sunt remunerate prin contract de mandat cu impozit 10% retinere la sursa, declarat lunar prin D100.
Am citit ca ar trebui sa se declare prin D112, aici am un impediment. Avand in vedere ca Asociatiile de Locatari nu au CAEN si cod de inregistrare la ONRC, cum se completeaza aceasta declaratie?
Muktumesc!
Răspuns la discuția RSVTI
Multumesc !
Imi cer scuze ca nu am mai urmarait raspunsurile.
Intre timp a renuntat la Intreprinderea respectiva.
Va multumesc, inca odata pentru informatii.
Răspuns la discuția RSVTI
Buna ziua,
nu-mi poate da nimeni nicun raspuns ?
Discuție RSVTI
Buna ziua,
O persoana fizica ce detine o Intreprindere Individuala are dreptul de a presta servicii RSVTI pentru diversi beneficiari , conform Ordinului 130/2011 ?
Este autorizat ISCIR .
Discuție declaratia 010
pentru o firma care nu a avut activitate si a fost infiintata in 2012 , trebuie sa depuna declaratia 010 pentru trecerea la impozit microintreprinderi