Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate anairdam

Răspuns la discuția intoarcerea din ccc
Am revenire din concediu (pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani) sunt angajata din data de25.06,2012. dar nu lucrez ceea ce imi scrie in fisa postului eu am fost angajata pe postul pe de impegat acest post l-am detinut si inainte de plecare in concediu, dar nu lucrez ca impegat ci sunt pe postul de controlor ,deoarece sunt colegi mai vechi si cu relati care imi ocupa postul (la acesti colegi li s-a desfintat postul si au fost trecuti pe aceel post) . ce pot face ?daca imi voi sustine drepturile voi fi concediata sau imi vor cauta nod in papura si ma vor da afara.

va multumesc.

Buna ziua. Am revenit pe data de 23.06.2012 din concediu crestere copil (am stat in concediu pana la 7 ani pentru ca avem prodleme) la revenire am fost incadrata pe aceel post din care am plecat ,dar numai pe hartie si in fisa postului , deoarece nu mai pot ocupa aceel post pentru ca conducerea firmei a transferat alti colegi , pentru ca lor li se desfintase posturile .ce pot sa fac?. daca imi voi sustine drepturile voi fi concediata sau imi vor cauta nod in papura si ma vor da afara.