avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Pathfinder_x6s

Activitate Pathfinder_x6s

Va multumesc mult pentru informatii,mi-ati fost de mare ajutor!
da ,a fost incheiat (a fost pe perioada determinata de 1 luna) de pe 30.05-29.06.2012
iar eu am fost anuntat de la somaj ca figurez cu contractul de munca deabia in luna August ,sistandu-l pe motiv ca nu am anuntat in termen de 60 zile.In contract scrie ca activitatea se desfasoara potrivit Legii nr 31/1991 si prevederile prezentului C.I.M se completeaza cu dispozitiile Legii nr 53 /2003
Insa nu mi s-a dat nici un ban din contract(335 ron),si am pierdut si Somajul.Pot sa-l dau in judecata pe administrator?
Buna-Ziua! As dori sa eu o informatie :recent am fost disponibilizat la firma unde lucram ,am intrat in somaj,dar cu data cand am intrat in somaj, si mi s-a facut in acelasi timp si contract de munca pe 1 luna cu aceeasi data,avand un salariu de 335 ron.(vroiam sa ajut pe cineva la o firma de transport(pt eliberare Licenta Transport))-crezand ca este contract de colaborare.La somaj mi s-a comunicat ca pt luna aceea trebuie sa returnez banii inapoi,dar si ca pierd somajul,deoarece nu am anuntat in termen de 60 zile de la inchiderea contractului.Prin urmare Administratorul firmei nu mi-a platit nici o contributie la somaj si nici nu am fost platit pe aceasta perioada nici un ban.Pot sa-l dau in judecata?ce castiguri as avea ?