avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate Andron222

Activitate Andron222

Discuție Eroare radar
Sal
Cine ma poate lamuri? Mergeam ca de fiecare dimineata la srv. Si m-a prins radarul cu 69 km/h, nu as avea nimic inpotriva daca aveam si eu pe burd macar 60 km/h, dar nu aveam decat 50 sau putin peste 50. Nu imi pot da seama cum sa facu masuratoarea dar de la 50 cat aveam pe bord pana la 69 cat era pe poza e mult.
Dupa ce a incheiat P.V. i-am rugat sa mai faca o poza ca trec din nou cu aceasi viteza (eram in dubii cu kilometrajul masinii) si bineanteles m-a informat ca aveam 44 Km/h cu aceasi treapta am rulat si acul pe la 50 km/h. Cand am trecut a doua nu am mai schimbat banda. E a doua amenda pe care o iau si aceasi faza merg cu 50 km/h si cand schimb banda ma opresc.
Nu prea ma pricep dar am doua supozitii, baietii au pornit radarul cand eram aproape sau in momentul cand am trecut de pe o banda pe alta s-a deregtal unghiul de citire?
Va cer o parere findca de 2 ori am patit-o si nustiu ce sa cred, cand mergeam cu aceasi viteza fara sa schimb banda pe langa ei nu m-au oprit. Sim ca acolo in locul acela stau cel mai des, dor nu sunt nebun sa circul cu 69 km/h, mai ales ca i-am vazut din timp.:(